Agacia82
Mami :)
Chyba cięzko to stwierdzic, bo w jednym taniej są np. pieluchy, a w innym jeszcze co innego
Zrobiłam rezerwację:
Hotel 'Jan' - Wojcieszyce ko
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba cięzko to stwierdzic, bo w jednym taniej są np. pieluchy, a w innym jeszcze co innego
Zrobiłam rezerwację:
Hotel 'Jan' - Wojcieszyce ko
o kochana teraz to sie wykrecaszzdążę, zdążę spoko
prosze jakie pożyteczne zajęcie sobie znalazłaś, jak przystało na Tygrysa
Pierwsze słyszę, ale niech bedzie, zapraszam
no co się stało ?Agaci taki sam lewy post wyszedł![]()
lepiej pozniej niz wcalehheheh a najsmieszniejsze jest to ze moj mowi ze trzeba odsniezyc balkon i to zrobi a ja ze nie ze tak pieknie wygląda jak snieg na nim lezy ale sobie dopiero teraz uswiadomilam ze balkon sie odsnieza dla bezpieczenstwa , tak jak dachy zima kazą odsniezać zeby sie nie zawaliły wiec ja idiotka teraz wzielam sie sama do roboty![]()
no wiesz ja bylam pierwszaale mi post wyszedł
chciałam napisać Blizniaczku że świetna miejscówka
i że teraz to chyba połowa grudniówek będzie chciała się u Blizniaczka zakwaterować![]()