• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
wiesz co ale sie zastanawialam co bedzie na granicy, bo przeciez ona sie zmieni przez te 5 lat, a zdjecie sie nie zmieni, ale jak uslyszalam ze cena taka sama to juz sie nei zastanawialam

Natalia na pewno 5 lat Karolinka nie bedzie jezdzila na tym paszporcie ale 2, moze 3 lata a cena taka sama...w czwartek 18 juz nie bedzie 5 letnich paszportow:sorry:

Czasami kraje wymagaja waznosci paszportu 6 miesiecy a w przypadku rocznego to chwila i dla nich juz bedzie nie wazny

Hej:) No ja już wstałam, ale Zuzka jeszcze śpi:szok::szok::szok:
Pyciol pewnie że będziemy tęsknić:) nie siedź tam za dlugo!!!
Idę sobie kawusię zrobić bom lekko nieprzytomna.
Ale fajnie , mały spał dzisiaj do 7:20 , może pospałby dłużej gdyby nie zaczął telefon budzic tatusia :wściekła/y:
:-Dja tyż:-D

moj spal juz o 20.40;-)
No mój o 19:55
mam was dziewczynki :P OlLcia i Kropeczka tutaj Meganka :P
Witaj !!! :-D
Dziewczyny oglądacie DDTVN??
Właśnie było tam zareklamowane moje miasto:):-D:-D:-D:-D
Bo my mamy taki salon fryzjerski gdzie dziewczyny w bikini obcinają:-D:-D:-D:-D i właśnie go pokazywali w DDTVN:)
Widziłam :szok:
my dopiero wstaliśmy:szok::tak::tak: ale wczoraj dopiero o 23.10zasnal a nim zasnal to myslalam ze oszaleje ma tyle pluszakow a ten do łozka rzywleka jakies wielkie plastikowe zabawki potem sie zlosci ze nie oze sie wygodnie ulozyc bo niechce mu sie zabawek odniesc:eek:
Hihi, dobre dobre :-D

No i witamy się i my.
Znowu u nas snieg pada :crazy:

Natalia na pewno 5 lat Karolinka nie bedzie jezdzila na tym paszporcie ale 2, moze 3 lata a cena taka sama...w czwartek 18 juz nie bedzie 5 letnich paszportow:sorry:

Czasami kraje wymagaja waznosci paszportu 6 miesiecy a w przypadku rocznego to chwila i dla nich juz bedzie nie wazny
no to dlaczego pani mnie nie poinformowala ze nie bedzie juz tych na 5 lat, nic nie rozumiem, tylko spytala jaki chcemy

Ostatnia edycja:
Dziewczyny oglądacie DDTVN??
Właśnie było tam zareklamowane moje miasto:):-D:-D:-D:-D
Bo my mamy taki salon fryzjerski gdzie dziewczyny w bikini obcinają:-D:-D:-D:-D i właśnie go pokazywali w DDTVN:)
to u was chodzą te fryzjerki w bikini!!!!!!!!!!!!????????:szok::szok::szok::szok::szok: oglądałam wczoraj artykuł na necie :szok::szok::szok::szok: jeszcze mężowemu nic o tym nie mówiłam:-D:-D

a my juz wróciliśmy z przychodni, Fifi był taki dzielny że nawet nie pisnął przy pobieraniu i z zaciekawieniem się patrzył jak krewka spływała do fioleczki:tak::tak: dzielny chłopak:tak:;-) przy okazji zakupy zaliczone i zaraz zabieram się za gołąbki;-) mąż w domku to aż milej człowiekowi a nie jak zwykle sama sama sama:-(:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry