pyciolek87
Mama Alexa:*
dzewczyny z jakich materiałów remontowych można się rozliczyc za 2009 rok?jest jakaś lista na to czy cuś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj Reniu życzę zdrówka dla małej..... i nie złość się tak na siebie...czasem ciężko mieć oczka dookoła główki,chociaż powinnyśmy:*:* całuje mocko mcoko:*Witam
my znowu mamy infekcje ucha buuuu, jeszcze wczoraj dziubak tak się wywrócił ze rozwalila sobie troche usta bo mamusia czytala bb, bylam strasznie zla na siebie
,
mi to nowe bb bardzo sie podoba![]()
DziękujęAgaciu klikasz odpowiedz a pod spodem zaawansowana edycja i sa ikonki
gratulacje kolejnego ząbeczka:-):-):-)
Nie pomogę bo nie mam zielonego pojęciadzewczyny z jakich materiałów remontowych można się rozliczyc za 2009 rok?jest jakaś lista na to czy cuś?![]()
Ojej zdrówka dla malutkiejWitam
my znowu mamy infekcje ucha buuuu, jeszcze wczoraj dziubak tak się wywrócił ze rozwalila sobie troche usta bo mamusia czytala bb, bylam strasznie zla na siebie
,
mi to nowe bb bardzo sie podoba![]()
My jeszcze nie korzystamy z nocnikaWitam!!!
u nas wszystko po staremu, młody zdrowy ja pracuję i tak monotonia że masakra,zaczynamy uczyć się załatwiać na nocniczek hi hi hi a jak to u was wygląda