reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witam
my znowu mamy infekcje ucha buuuu, jeszcze wczoraj dziubak tak się wywrócił ze rozwalila sobie troche usta bo mamusia czytala bb:angry::angry::angry::angry::angry::angry:, bylam strasznie zla na siebie:wściekła/y::wściekła/y:,

mi to nowe bb bardzo sie podoba:tak:

Hejka widze, że zmiany na całego, mysle że się przyzwyczaimy, kolorystyka nawet fajna, buzki chyba pozmieniają jeszcze, bo te to ledwie widac :nerd:
Pyciołku GRATULACJE
Reniu współczuje malutkiej, mam nadzieje ze szybko wroci do formy:tak:

Witam
my znowu mamy infekcje ucha buuuu, jeszcze wczoraj dziubak tak się wywrócił ze rozwalila sobie troche usta bo mamusia czytala bb:angry::angry::angry::angry::angry::angry:, bylam strasznie zla na siebie:wściekła/y::wściekła/y:,

Oj Reniu życzę zdrówka dla małej..... i nie złość się tak na siebie...czasem ciężko mieć oczka dookoła główki,chociaż powinnyśmy:*:* całuje mocko mcoko:*

Witam kochane z rana...tak to ja:p hahhaha

Juz dawno tak wcześnie mnie tutaj nie było....

Brat w końcu się ruszył i pojechał z ciotką do urzędu pracy.....masakra......może nareszcie sie weżmie za jakąs robote....

Mariczka spała ładnie,ale ostatnio śpi dłużej w ciągu dnia,bo nawet do 3,5 godzinki, wiec chodzi spac okolo 21.30-22....zwariowac idzie.....

Uciekam ogarnąć troszkę ,...buziaczki:*

Cześć :-)

Co to się stało ze stroną :szok::szok::szok::szok:, ale teraz to jest dziwne :baffled::baffled::zawstydzona/y:

Przyzwyczaiłam się już do starego wyglądu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)sorry2:

Ide Was nadrobić, bo wczoraj mnie nie było ;-):-p:-p:-p

Witam!!!
u nas wszystko po staremu, młody zdrowy ja pracuję i tak monotonia że masakra,zaczynamy uczyć się załatwiać na nocniczek hi hi hi a jak to u was wygląda

Agaciu klikasz odpowiedz a pod spodem zaawansowana edycja i sa ikonki:tak::tak::tak:
gratulacje kolejnego ząbeczka:-):-):-)
Dziękuję :)
dzewczyny z jakich materiałów remontowych można się rozliczyc za 2009 rok?jest jakaś lista na to czy cuś?:eek:
Nie pomogę bo nie mam zielonego pojęcia
Witam

Ojej zdrówka dla malutkiej
Witam!!!
u nas wszystko po staremu, młody zdrowy ja pracuję i tak monotonia że masakra,zaczynamy uczyć się załatwiać na nocniczek hi hi hi a jak to u was wygląda
My jeszcze nie korzystamy z nocnika

Witajcie

Mały wstał mi dzisiaj o 6:50 :/
Ale u nas wiatrzysko aż strach wychodzić na dwór

Dziewczyny gdzie wam się pojawiają odpowiedzi odpowiedzi na posty?
Bo mi na samym dole strony i wcale mi sie to nie podoba, głupio mi sie tak pisze.

reklama
Witamy się....my nie śpimy od 7 :-)
U Nas dziś okropna pogoda....wiatrzysko takie że szkoda mówić,ale niestety musimy sie ruszyć z domu bo na 12 mamy szczepienie:-(

Do góry