reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Przysłali mi na poczte wyciąg z payback i jak sobie popatrzyłam na te nagrody to zapragnełam gorąco cos takiego Noc z Musicalem dla Dwojga niestety to tylko marzenia scietej głowy :dry::sorry2::-(
Super też bym chciała coś takiego
tak zamarynowane, posypuję mąką, potem do roztrzepanego jajka, a potem do płatków kukurydzianych pokruszonych i wymieszanych z bułką tartą i smażę w trochę glębszym tłuszczu ( właśnie w tym moim woku) a potem na tortilli smaruje ten sos, potem na to porwaną sałatę lodową, pokrojony w kostkę pomidor, ogórek no i te kawałki mieska zawijam (potem jeszce w papier sniadaniowy zeby sie lepiej jadło) polewam jeszce troche sos z wierzchu i do łapki
mniam, mniam...
chyba też będę musiała kiedyś zrobić

U nas też nagły powrót zimy ale tak na przemian raz słonko raz sypie.
Byłyśmy z Gabi na szczepieniu i wszystko dzielnie zniosła bez jednej łezki. Jak czekałyśmy w poczekalni i pani doktor otworzyła drzwi i zawołała to Gabi pędem poleciała do gabinetu i podała jej książeczkę i wołając cześć,posikana byłam.

reklama
Czołem Mamusie, wyrodna pytia się kłania :-):-D Dopiero teraz widzę, że dawno mnie nie było, bo forum całkiem inne :szok:
Ostatnio mam urwanie głowy. W dodatku i Jasiek i Hanka coś chorzy od tygodnia :-( Idę przynajmniej troszkę poczytać, co tam u Was się dzieje nowego.

Cicho wszędzie, głucho wszędzie.....:szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Rozumiem piątek ale żeby az tak cicho!!!!

Pytia, zdróweczka dla maluszków....

Ciekawe jak Alex i Pyciołek....:blink::blink::blink:

Nikt nie chce ze mną gadać więc ide do mężowego potulic się:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobranoc

WITAM I JA...córka marnotrawna.....

Aj mamuski ja do Was zagladam ukradkiem,ale weny do pisania brak...strasznie nie dogadujemy sie z amo od jakiegos czasu......bez kitu normalnie bym go wyeksmitowała jakby miała gdzie,bo nie moge na niego patrzeć.....a jego chorych rozmów znieśc.....ale to długaaaa historia.....

Ściskam Was wszystkie....

Pyta zdrówka dla dzieciaczków:*
Pyciolku dla Alexa szybkiego powrotu do formy i oby wszystko było dobrze!!!!
a resztę idę dopoczytać....buzka;*

O matko u mnie wiosna w dalszym ciągu...7 stopni i sloneczko:tak::tak::tak:

Ale macie fajny dzionek a gdzie te zupki smakowałyście??:-D:-D:-D
Oj Madziu pogodę macie przepiękna.....pozazdrościć....u nas pada śnieżek co jakis czas,ale ogólnie nie jest strasznie zimno.....

A z tym smakowaniem zupek o to samo chciałam zapytać????

A i wiecie co dostałam propozycję pracy w solarium to znaczy takiej pracy na weekendy.....w sobote od 10-21,a w niedziele jakoś krócej.....za 160zł za weekend....to nie jest mało kurcze prawie 650zł za miesiąc za weekendy...tylko kurcze tak sobie myślę,kiedy ja spędzę czas z rodzinka.....byłoby to o tyle odbre,ze nie musiałabym nikogo do opieki wymyślać,,,po prostu by była mała z tata..... a z drugiej strony teraz będzie coraz cieplej, spacerki, wyjazdy a ja siedzie cały weekend od rana do wieczorka w pracy.......chce i nie chce.....nie wiem co robić.....;/

Oj Madziu pogodę macie przepiękna.....pozazdrościć....u nas pada śnieżek co jakis czas,ale ogólnie nie jest strasznie zimno.....

A z tym smakowaniem zupek o to samo chciałam zapytać????

A i wiecie co dostałam propozycję pracy w solarium to znaczy takiej pracy na weekendy.....w sobote od 10-21,a w niedziele jakoś krócej.....za 160zł za weekend....to nie jest mało kurcze prawie 650zł za miesiąc za weekendy...tylko kurcze tak sobie myślę,kiedy ja spędzę czas z rodzinka.....byłoby to o tyle odbre,ze nie musiałabym nikogo do opieki wymyślać,,,po prostu by była mała z tata..... a z drugiej strony teraz będzie coraz cieplej, spacerki, wyjazdy a ja siedzie cały weekend od rana do wieczorka w pracy.......chce i nie chce.....nie wiem co robić.....;/

Oj Kanus cieżko Ci coś doradzic...z jednej stronki niezla kasa za same weekendy z drugiej strony minusy pracy w weekendy gdy na dworze ciepło.....sama nie wiem czy zdecydowałabym sie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

A co do amo to kazdy z nas ma jakieś kryzysy, trzymam kciuki żebyście dogadali sie

A tak w ogóle witajcie, jestem w szoku że tu tak pusto......:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Cześć mamuśki

Rzeczywiście pusto jakoś...

pyciolku-ściskam Cię mocno, ucałuj Alexa od cioci i Olka

kana-to na pewno taki przejściowy kryzys, zresztą u nas też osatatnio tak sobie... A co do pracy, to bardzo dobrez Cię rozumiem-sama nie wiem, co bym zrobiła.

A co do Majki-to ja czasem oglądam, bo jak byłam w Krakowie na weeekend, to cały dzień kręcili sceny na Rynku, więc sobie zobaczyłam wszystko "od kuchni". Zrobiłąm sobie nawet zdjęcie z jednym aktorem, więc kiedyś wrzucę, tam gdzie trzeba :)

O matko u mnie wiosna w dalszym ciągu...7 stopni i sloneczko:tak::tak::tak:

Ale macie fajny dzionek a gdzie te zupki smakowałyście??:-D:-D:-D

W Gerberze bo u nas produkują te zupki i deserki. Wprowadzają nowe smaki, receptury i mamy z dzieciaczkami próbują.
Na basenie było super, Maja w swoim żywiole, nawet ruszała rączkami jakby pływała i chlapała nogami, musimy częściej jeździć.
Kana to masz nad czym myśleć, możesz spróbować na jakiś czas i zobaczysz jak będzie.

Oj dziewczyny SZCZERZE to mi troszkę pomogłyście.....bo myślałam sobie,ze podchodzę do tego egoistycznie jakoś.....,że mam możliwość zarobienia,ale nie bo to i tamto....

Czekam koniecznie na zdjteczka:)
No i dziekuje za słowa wsparcia:*:* jestescie kochane;*

uciekam na spacerek z mała;)

reklama
W Gerberze bo u nas produkują te zupki i deserki. Wprowadzają nowe smaki, receptury i mamy z dzieciaczkami próbują.
Na basenie było super, Maja w swoim żywiole, nawet ruszała rączkami jakby pływała i chlapała nogami, musimy częściej jeździć.
Kana to masz nad czym myśleć, możesz spróbować na jakiś czas i zobaczysz jak będzie.
To masz Zanpolo rewelacyjnie z tymi "degustacjami":-)......
A co do baseniku to zazdrościmy.:sorry2:..u nas basen owszem jest, nawet odkryty na lato,ale niestety zadnych zajec dla dzieciaczków nie ma:no:

Do góry