reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej dziewczynki....co do zakupów to ja tylko dwie półeczki na ścianę kupowałam , bo u nas też na razie z funduszami średnio:) aaaa i jeszcze kupiłam Zuzce zestaw do rysowania i kredy kolorowe, bo mamy taką książeczkę ze ścieralnymi tablicami:)
Dzisiaj Zuzka tez się popisywała przed dziadkami chodzeniem:) Super!

reklama
Dzieki Zanplo, pogrzałam się plastrem i trochę jakby lepiej.

Agatkas, fajnie, ze zakupy udane, ciekawe czy Zuzi spodoba się rysowanie.
Super, że Maleństwo się rozchodziło, teraz już nie ma odwrotu, wszędzie wlezie:-D

Mnie ta moja małolata chyba wykończy, zgubiła dzisiaj ostatniego smoka jaki był w domu, ja nie wiem co ona z nimi robi w ciągu kilku dni 2 smoczki zapadły sie pod ziemię, cały czas mamy ją na oku i łazi w zasiegu naszego wzroku, a mimo to smoki wcięło, juz sie boję nocy.
Oglądam Małą Moskwę na 1, ogladałam film w całości (3 razy) i bardzo mi się podobał ryczałam jak głupek, a teraz zrobili z tego serial, więc chętnie zobaczę.

Dobrej nocki

Ja dzisiaj jadę z mamą na zakupki do ikei:) Muszę coś w domu zmienić bo mnie inaczej szlag trafi:-D:-D:-D

No to chyba telepatia działa, bo ja tez dzis przed obiadkiem w Ikei sobie czas umilałam, ale najpowazniejszy zakup to byly dwie nowe podusie i wazonik, no i zapas ramek do nieudanych zapewnie prób decoupagowych:zawstydzona/y:
mała rzecz a cieszy;-):-p
Gratulacje dla Zuzi

Mopku twój przepis jest zajefajny;-);-);-);-)pycha...mój mąz jest zachwycony:-):-):-)
dawaj więcej przepisów twojego wykonania(udoskonalenia)
Madzieńko ależ z najwiekszą przyjemnościa, tylko musze chyba wkleić fotę nojej postaci, jak te modyfikacje sie odbija nia figurze ;-);-);-):-D
Madzia opanowała nową umiejętność, wdrapuje się na kanapę i stoi na samym brzeżku, pr:no:zy tym bezczelnie sie uśmiecha i patrzy mi prosto w oczy, ja chyba zawału dostanę.
Blizniaczku, Pati tak samo sie zachowuje, one chyba myślą, ze my jetesmy szybsze od światła i jakby co złapiemy je w locie :cool2::szok:, jak juz wczesniej pisałam, ja tez mam zawał ok. 3 razy dziennie, dzis tylko raz, królowa była łaskawa;-):-p

Dowcip 100/100 :-)

Ogólnie weekend minał tak szybko, ze az strach i znow poniedziałek bleeee..
Tygrysico gdzie sie ukrywasz ??? jak w tygodniu praca ty weekendy na BB nie tak miało byc :confused:;-);-)

Dziewczynki pozdrowienia od Semiko!!!! Bidulka ma dużo zajęć i nie ma za bardzo czasu....ale obiecała że jutro do nas wpadnie! Także buziaki od niej!

A ja dzisiaj na sam wieczór mogę znowu kandydować do klubu wyrodnych matek..... tatuś ubierał Zuzkę w pizamkę a ja poszłam zrobić mleczko... i jak wracałam do sypialni to się zapomniałam i szybko otworzyłam drzwi.....a tam siedziała Zuzka:( Najpierw dostała drzwiami w czoło a potem jeszcze się przewóciła na podłogę i walnęła tyłem głowy:( Nie było to mocno ale jednak....mam wyrzuty sumienia...:(

Pierwsza ! Hello :tak:
Pati rozpoczęła dzień od buntu na pokładzie i nie dała sobie pazurków zrobić, choć zawsze w poniedzialek było manicure :confused:
Zęby jej dokuczaja, wczoraj wieczorem ledwo posta skonczyłam, dziki wrzask był, dopiero zel pomógł na dziasełka i zasneła

Witam poniedziałkowo
Chłopaki obudzili mnie dzisiaj rano tulipankiem i czekoladką, jak dobrze mieć takich małych facetów w domu, mimo że taty nie ma, to oni zawsze pamiętają o takich rzeczach i lubią robić miłe niespodzianki.
Madzia też zrobiłą mi miłą niespodziankę, spała bez smoka całą noc, może to jest znak że czas ja odzwyczaić.

Agatkas, też tak miedyś swoja załatwiłam, jak młodsza była, siedziała pod drzwiami łazienki, (oczywiscie nie wiedziałam) a chłopaki coś sie kłócili i robili hałas, tak mnie to wkurzyło, że z całej siły otworzyłam drzwi i dostała nimi w głowę.:zawstydzona/y::-(

Mopku, życzę szybkiego i niedokuczliwego wychodzenia ząbków.

Dostałam rano od koleżanki życzenia, więc przekazuję dalej, moje kochane koleżanki:
Bysmy zawsze były górą i jeździły dobrą furą,
bysmy miały kasy w bród, przekroczyły sławy próg,
by faceci przy nas mdleli, nosić nas na rękach chcieli,
by nam dali coś w prezencie, gdy dzień 8 marca będzie

Halo, halo ;-)
wpadłam pochwalić się nowym ząbkiem :tak: lewa górna... hmmm... czwórka? piątka? narazie zakładam że to czwórka, jak coś to później się zmieni :-p
dobra, idziemy z Bartkiem na śniadanko :tak:

Dzień dobry bardzo :)

Witam moje kochane kobietki:)

Doskonałości w każdym calu
Byśmy nigdy nie czuły smutku i żalu
Poczuły miłość w pełni smaku
I największej jego sile ataku
Uśmiechu na twarzy przez cały rok
Byśmy do marzeń miały tylko drogi krok
Aby na Nasze zakupy pieniądze rosły nisko na drzewie
A książę z bajki zbierał je dla Ciebie :)
W tym szczególnym dniu życzę Wam kochane wszystkiego co pragnie Wasze serce
I żeby to nie był tylko zwykły list w szklanej butelce…:tak::tak::tak:

kwiaty.jpg

No my juz po cuuuuuuuudownej noce...MARI poszła spacku o 21...ani razu sie nie przbudziła na picku czy do przytulenia....obudziła sie po 6 na mleczko i spała do 8:55.....mój aniołeczek:)Ale to pewnie rekompensata za te wrzaski i szaleństwa wieczorne co ja wychodziłam juz z siebie....a teraz wcina ciasteczko misia i wygląda.o matko tak wygląda :szok:

Cześć dziewczyny :)

agatkas-gratulacje dla Zuzi

pyciolku-dobrze, że Alex dochodzi już do siebie. Nas prawdopodobnie czeka za jakiś czas zabieg nacięcia napletka, bo Oluś ma za wąski. Już się boję.

Gratulacje dla Bartusia z okazji nowego ząbka :)

A u nas niestety choroby ciąg dalszy. Wczoraj była u nas pani doktor w domu i zapisała Olkowi antybiotyk-ma zapalenie oskrzeli. Wykryła też jakieś szmery w serduszku, ale mogą byc one związane z chorobą. Mamy to potem skontrolować :(

I na koniec-wszystkiego najlepszego dla wszystkich kobietek-tych dużych i tych malutkich!!!

reklama
Do góry