Miałam wcześniej napisać i zapomniałam, że byłyśmy jednak dzisiaj z Gabi u pediatry no malutka jest chora
ma zapalenie gardła i do tego kasze nie wiadomego pochodzenia bo podobno osłuchowo czysta ale dostała kropelki na ten kaszel. No i udało mi się w końcu wyprosić lekarkę żeby nam przepisała jakąś maść na to AZS bo już nie wiedziałam co robić bo malutka tak się męczyła z tą swędzącą skórą.
Mnie też coś bierze wczoraj miałam gorączkę i dreszcze, gardło mnie bolało jak chole.a, w ogóle wszystko mnie bolało, dzisiaj troszkę lepiej ale i tak zapisałam się na jutro do lekarza bo jak sobie zaglądałam do gardła to widzę że prawy migdał mam powiększony i czopy ropne na nim
paskudztwo jedno się mnie uczepiło i nie daje mi spokoju od kilku lat, lekarka stwierdziła że jedynym rozwiązaniem żeby to nie nawracało jest usunięcie migdałów Buuu...

Mnie też coś bierze wczoraj miałam gorączkę i dreszcze, gardło mnie bolało jak chole.a, w ogóle wszystko mnie bolało, dzisiaj troszkę lepiej ale i tak zapisałam się na jutro do lekarza bo jak sobie zaglądałam do gardła to widzę że prawy migdał mam powiększony i czopy ropne na nim