reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Miałam wcześniej napisać i zapomniałam, że byłyśmy jednak dzisiaj z Gabi u pediatry no malutka jest chora :no: ma zapalenie gardła i do tego kasze nie wiadomego pochodzenia bo podobno osłuchowo czysta ale dostała kropelki na ten kaszel. No i udało mi się w końcu wyprosić lekarkę żeby nam przepisała jakąś maść na to AZS bo już nie wiedziałam co robić bo malutka tak się męczyła z tą swędzącą skórą.
Mnie też coś bierze wczoraj miałam gorączkę i dreszcze, gardło mnie bolało jak chole.a, w ogóle wszystko mnie bolało, dzisiaj troszkę lepiej ale i tak zapisałam się na jutro do lekarza bo jak sobie zaglądałam do gardła to widzę że prawy migdał mam powiększony i czopy ropne na nim :wściekła/y: paskudztwo jedno się mnie uczepiło i nie daje mi spokoju od kilku lat, lekarka stwierdziła że jedynym rozwiązaniem żeby to nie nawracało jest usunięcie migdałów Buuu...

reklama
miałam wam jeszcze napisać że teraz w Tesco jest taka sama promocja jak była ostatnio w realu o której mówiła chyba Madzieńka, Pampers 162 sztuki w cenie 95 zł promocja chyba do 17.03

Witam
Zauważyłam dzisiaj, że Majka ma kolejnego zęba, nie wiem czy to 4 czy 5, ale już wyszedł dość duży, a ja go nie widziałam :-) i ma strasznie napuchniete dziąseła na dole, aż takie bable jej sie porobiły, smaruję maścią, ale chyba nieweile to daje. Po długim zastoju znów zaczynają wychodzić jak u Was.

Ollcia to duży przeskok, ciekwe jaki numer my będziemy mieć :baffled:, ale jeszcze czekam, az sie zrobi cieplej. 21 juz są na styk.

Agatkas to będziesz miała teraz z kim rozmawiac o dzieciach :-)

Blizniaki, będzie dobrze, w końcu musi się poprawić- zawsze tak sobie mówię ;-).

Ja czekam na promocje na Huggiesy i nie mogę się doczekać:dry:
Dobranoc !!!

Dzięki dziewczyny za pomoc...jutro zadzwonię do pediaty jak będzie kazała przyjść to pojadę....

Pyciolku zdróweczka.....i wszystkim innym chorowitkom także zdroweczka....:tak::tak::tak:

No właśnie gdzie Wy wszystkie podziewacie się......:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

aaaaa i w Leclercu tez promocja na te pampersy tyle że 99,95:-p

Hejka jesteśmy :tak:

Bliżniaczku, smutne ze znow kłopoty na Was spadły, przetrwacie jakoś może się trafi jakies lepsze zlecenie i sobie odbijecie

Darina to jest sukces, ja studiów nie skonczyłam wcale, po liceum nie dostałam sie na wybrany kierunek, a rok pozniej byłam już w ciąży z Tomkiem i nawet do głowy mi nie przyszło, ze mogłabym to pogodzić:zawstydzona/y::-(

u na słonko i owszem, jest, ale śnieg od nowa również :sorry2:wiosny nie widzę :confused:

Cześć dziewczyny :)

Morbital-gratulacje!!!

Kurcze, wkurza mnie to nowe forum, bo zniknęły mi te plusiki do cytowania i teraz muszę pamiętać, co chcę komu napisać....

U nas ciąg dalszy choroby, dalej antybiotyk, ale już jutro wizyta kontrolna i mam nadzieję, że w końcu będę mogła wyjść z nim na dwór.
A teraz muszę sie pochwalić-DZISIAJ MÓJ SYN SAM PRZESPAŁ CAŁĄ NOC W ŁÓŻECZKU!!!!! Już myślałam, że ten moment nie nastąpi nigdy...

Witajcie ale miałyśmy super nockę...Jula przebudziła się na mleczko po 8 i teraz jeszcze śpi.....

A tu nikt kawki nie pije????:szok::szok::szok:

Gdzie Wy jesteście???

Cześć dziewczyny :)

Morbital-gratulacje!!!

Kurcze, wkurza mnie to nowe forum, bo zniknęły mi te plusiki do cytowania i teraz muszę pamiętać, co chcę komu napisać....

U nas ciąg dalszy choroby, dalej antybiotyk, ale już jutro wizyta kontrolna i mam nadzieję, że w końcu będę mogła wyjść z nim na dwór.
A teraz muszę sie pochwalić-DZISIAJ MÓJ SYN SAM PRZESPAŁ CAŁĄ NOC W ŁÓŻECZKU!!!!! Już myślałam, że ten moment nie nastąpi nigdy...

Życzymy zdróweczka...i gratulujemy nocki!!!!!

Ja czekam na promocje na Huggiesy i nie mogę się doczekać:dry:

Zanplo promocja na Huggiesy jest w Realu od 18 marca!!!!!

Ja mam dzisiaj wisielczy humor ale witam sie z kawką....nawet nie pytajcie co się stało, bo nic strasznego, ale raczej głupiego....głupota mojego mężowego dosięgnęła zenitu po prostu!
Zuzia ma kolejnego zęba - to juz czwarty pod rząd w ciągu niecałych dwóch tygodni!

reklama
witam sie i ja...

sprzatam sprzatam i poprawy w ogole nie widac....co ułoże to Alex jeszcze szybciej porozwala...:baffled:zwariuje:baffled:
niemaz pojechal do firmy,Alex dzwoni z komórki do babci:cool2:chodzi po domu i klepie do telefonu tak tak tak tak:szok::-D:-D:-Dalbo dad....z angielskiego....tata w siódmym niebie:-D:-D:-D

Agatkas na pocieszenie powiem Ci,że u nas też się paskudzi:zawstydzona/y:ahhhh:zawstydzona/y:
piorę Alexa maskotki....nienawidzę jak sobie pomyślę ile jest na nich kurzu....raz na miesiąc piorę wszystkie...:zawstydzona/y:;-)

Madzienka jak Alexowa narzeczona?
wive zdrówka dla maluszka;-)

Ostatnia edycja:
Do góry