reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Spacerek zaliczony.
Asiulka u nas jest podobnie ze spaniem.

Agatkas zazdroszczę tak grzecznego dziecka. Iggy tez rozumie dowody tego czasem daje, ale robi co chce ;/

reklama
Hej
Zanplo u nas też brzydko. Jasiek śpi a ja się kłócę z zusem bo mi pit już miesiąc wysyłają tylko jakoś dojść nie może:wściekła/y:

W święta super. Wogóle nie przytyłam. Jasiek w poniedziałek ganiał się z kotami u siostry M. A we wtorek był u nas nasz przyjaciel ksiądz ze swoją suczką bokserką i też było mnóstwo zabawy - Jaś zachwycony zwierzakami. Jak tak na niego patrzę to mi się marzy kupić do domu pieska. Nawet najmniejszego. Ale to nie realne bo za dużo wyjeżdzamy - i nie mielibyś my go z kim zostawiać bo moja mama ma uczulenie na sierść wszelaką. Więc nawet do nas by nie mogła przychodzic. No więc albo babcia albo pies :sorry:

my po 2 godzinnym spacerku...potem dzieć wlazł na 3 pietro trzymajac się tylko mojego paluszka....juz od dawno nie było mi tak lekko włazić do domku:-D13 kg robi swoje:-D

teraz położyłam księciunia spaćku ale coś nie bardzo mu to idzie:confused2::eek:ja się relaksuje a jak młodzieży wstanie to lecimy na działkę:-)
byłam w kosmetycznym i kupiłam sobie nowy pumex bo lato się zbliża i stópki trzeba zadbać:-)
i tusz do rzęs bo resztę już skrobałam chyba z 2 tygodnie:eek:

cześć kobietki

U nas tak sobie. Mimo że pogoda śliczna, to musimy siedzieć w domku. Mały wczoraj złapał opryszkowe zapalenie gardła!!!! Nawet nie wiedzałam, że takie coś istnieje. Byliśmy wczoraj przez 15 minut w żłobku i 15 minut w przedszkolu i tam musiał mieć kontakt z wirusem opryszczki. Najgorsze jest to, że bardzo gorączkuje i tak może być do 10 dni. Cały dzień marudzi i wcale mu się nie dziwię, bo ciągle ma ponad 38 stopni, mimo że ją cały czas zbijam. Ehh, szkoda gadać....

Cześć Mamuśki

U nas po świętach w sumie tak, że się cieszę, że się skończyły ;-)Zbyt dużo wolnego czasu mi zdecydowanie nie służy.
Dobrze, że chociaż słoneczko wyświeciło w końcu, więc biegamy dużo po ogródki i walczymy z babami w piaskownicy. Hanka rozgadała się na całego, buzia jej się nie zamyka, albo powtarza wszystko co usłyszy, albo śpiewa :-D Charakterna z niej dziewczynka, jak się coś nie podoba, to mówi "Ne ce" i koniec. A jak ją złapię w locie, żeby w końcu ją ubrać, to się wyrywa z hasłem "Puś mie";-)No i co tu począć...:laugh2:

reklama
Hej, podczytuję Was na bieżąco, ale nie wiem co mam pisać:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

U nas powolutku leci, P rehabilitację zaczyna za dwa tygodnie, Jula ma pierwsza czwóreczkę i nie wiem kiedy wyszła
Pytałyście o spanie dzieci po zmianie czasu....tfu tfu tfu nie chciałabym zapeszyc ale u nas jest bosko...idzie spac ok.22, spi całą noc i wstaje na mleczko ok.8-9 i z reguły juz nie spi a w dzien potrafi 2-3 godziny przespać

TYGRYS POKAŻ SIĘ!!!!!!Wiesz o co chodzi!!!!!

Pytia jak Hania duzo mówi...u nas na topie teraz jest A kuku!!!!
W Wielka Sobotę zrobiła a kuku księdzu w konfesjonale:-D:-D:-D:-D

Agatkas
ja tez czasami jestem w szoku jak dużo Jula rozumie i jak wiele potrafi...super patrzec jak rozwijają się nasze szkraby:tak::tak::tak:

I jeszcze pochwale sie...znowu Jula w gazecie tym razem Mam dziecko:-D:-D:-D:-Dchyba nie mieli kogo wstawic to umiescili jakies stare zdjecie ktore kiedys wysłałam...:szok::szok:

Do góry