reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hej to się chwalę że dostałam się na ten staż i zaczynam od jutra.

Zamplo trzymam kciuki teraz za ciebie oby wszystko potoczyło się pomyślnie.

U nas też pogoda do d..y, malutka śpi ja troszkę posprzątałam w domku.

reklama
Darina super, gratuluje !!!
U mnie się nie odzywają to chyba im nie przypadłam do gustu:-(.
Ojj Myszko po tej relacji to aż samej mi się zachciało tańczyć.

Dzień dobry, pierwsza!!!!!

Cześć dziewczynki!

Wróciliśmy wczoraj ale już nie miałam siły pisać.:-)

Było SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUPER! Wytańczyłam się niesamowicie. Co prawda tylko w piątek na after party bo w sobotę już nie było a poza tym byliśmy troszkę padnięci już. W piątek dotarlismy o 4 do hotelu.
W sobotę rewelacyjny koncert Górniak! Nawet cały siedzielismy na widowni. Bo tak to raczej za kulisami.

Ale mówie wam tak mi tego brakowało tak móc się wybawić do spodu :-D
Jaś szczęsliwy u babci całe dnie w piaskownicy. :-)

Następne za rok :-D

A w piątek jadę znowu do mamu do Wołomina. Bo mężowy sie wybiera na męski rejs na Baleary na tydzien :D

Myszqo-a czy masz może jakiegoś linka do występu Twojego męża-ja niestety nie mogłam obejrzeć, a bardzo bym chciała....

Hej to się chwalę że dostałam się na ten staż i zaczynam od jutra.

Zamplo trzymam kciuki teraz za ciebie oby wszystko potoczyło się pomyślnie.

U nas też pogoda do d..y, malutka śpi ja troszkę posprzątałam w domku.

Gratulacje!!!

Zanplo-może jeszcze się odezwą, przecież tydzień dopiero się zaczął...

A ja byłam w sobotę na swoim "panieńskim" :-) Było fantastycznie. Cały czas były jakieś niespodzianki-najpierw kolacyjka, a potem dyskoteka. I okazało się, ze znajomi tak to zaplanowali, że bawiłyśmy się razem z naszymi facetami :-D Wytańczyłam się za wszystkie czasy, tylko nie wiem, skąd mam na udach dwa ogromne siniaki :zawstydzona/y::-D
A na koniec dostałam karnet do SPA-marzyłam o czymś takim, teraz czeka mnie relaks :-)
W domku byliśmy o 4 rano, ale na szczęście teściowa zajęła się Małym, więc pospaliśmy do 11.

Nikogo jeszcze nie było?:szok:

Dla naszych milusińskich w dniu ich święta dużo prezentów, grzecznych rodziców i żeby Wam kochani uśmiech nie schodził z buzi od rana do nocy​

Załączniki

• 54353540.gif
    54353540.gif
    6 KB · Wyświetleń: 57
  • kt_Baby-Minnie-Mouse-Birthday-Party.jpg
    kt_Baby-Minnie-Mouse-Birthday-Party.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 32
Nikogo jeszcze nie było?:szok:

Dla naszych milusińskich w dniu ich święta dużo prezentów, grzecznych rodziców i żeby Wam kochani uśmiech nie schodził z buzi od rana do nocy​

Udało mi się :-D

I ja podłączam się pod te życzonka-wszystkiego naj naj naj dla wszystkich dzieciaczków!!!

Halo halo

Pospalismy dzisiaj do 8:30 :-).
Matinek dostał już malutki przezencik, oczywiście jako niespodziankę za którą oddałby wszystkie swoje zabawki :-D, drobniaki do skarbonki, pełno ciuszków. A resztę prezentu później, planuję z nim jechac do zoo w weekend ale zobaczymy jaka pogoda będzie.
Zabawek mu nie kupuję, bo już nie mam gdzie ich układać, a i tak się nimi nie bawi.

W czwartek mąż zawiezie mnie i Mateuszka do mojej siostry , tam zostaniemy bo w piatek na 10:10 idziemy do pierwszej pani doktor a na 17:00 do drugiej. Mąż zostanie z nami tam na noc a rano od nich pojedzie sobie do firmy.

No i :

Życzę Wam śmiechu w domu i lodów w niedzielę i przyjaciół najlepszych na świecie i wszystkiego, wszystkiego, co chcecie.

reklama
Moje dziewczynki kochają tego króliczka. I nawet mi nie przeszkadza że to po niemiecku;-):-D:-D
[video=youtube;DXYfAJOS3PY]http://www.youtube.com/watch?v=DXYfAJOS3PY&feature=related[/video]

a to ulubiona piosenka mojego męża:-D
[video=youtube;mim1Ysx2Luc]http://www.youtube.com/watch?v=mim1Ysx2Luc&feature=related[/video]

Do góry