reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

A ja muszę się pochwalić że wczoraj byliśmy na turnieju strzeleckim i zdobyłam 5 miejsce :tak::tak::tak::tak: na około 50 osób :tak: ( faceci i babeczki liczeni byli razem, więc tym bardziej się cieszę że strzelałam lepiej niż niejeden facet :-p ):-D
Udało mi się bo było nagradzanych pierwszych 5 miejsc :-D co roku mamy taki turniej we wrześniu :tak:

No no no! Gratulacje:-)

reklama
Bartka też zlapał w piątek katarek , ale dostał 2x nurofen + 3x dziennie nasivin i już prawie po katarku :tak: to dobrze, bo w tym tygodniu zaczynają nam się zajęcia na basenie.

A ja muszę się pochwalić że wczoraj byliśmy na turnieju strzeleckim i zdobyłam 5 miejsce :tak::tak::tak::tak: na około 50 osób :tak: ( faceci i babeczki liczeni byli razem, więc tym bardziej się cieszę że strzelałam lepiej niż niejeden facet :-p ):-D
Udało mi się bo było nagradzanych pierwszych 5 miejsc :-D co roku mamy taki turniej we wrześniu :tak:

Ollcia gratulacje OGROMNE;*:* brawo!!!!!

Tygrysku dziekujemy...nawet się udały:)
Mari kupilsimy w koncu buciki, bluzeczki i rajstopki w Re-Kids i czapeczke koniecznie z niają-czyt.kotkiem HelloKitty w H&M.... jak bede miała chwilke to powklejam foteczki naszej elegantki:p hahaha
Mis kupil sobie kurteczke taka jesienna,a ja.....no własnie ja zostałam z niczym:p hahaah
Ale to się da nadrobić innym razem mam nadzieje,....w koncu jutro moje święto:0

kochane u nas śłoneczko świeci i grzeje...mam nadzieje,ze u Was równeiż.....życzymy udanej niedzieli:* buziaczki:*

Bartka też zlapał w piątek katarek , ale dostał 2x nurofen + 3x dziennie nasivin i już prawie po katarku :tak: to dobrze, bo w tym tygodniu zaczynają nam się zajęcia na basenie.

Gratulacje!!! To pochwals ię jeszcze jaka nagrodę upolowałas :)

A my z Olusiem od piątku znowu chorzy. Już było dobrze kilka miesięcy... Mały ma przepisany antybiotyk, ale jeszcze mu nie daję, bo przepisał mu go lekarz internista na dyżurze i miałam wrażenie, że wcale mnie nie słuchał... Jutro idę z nim do pediatry. A ja próbuję domowymi sposobami dojść do siebie, ale narazie bez zmian...

A my z Olusiem od piątku znowu chorzy. Już było dobrze kilka miesięcy... Mały ma przepisany antybiotyk, ale jeszcze mu nie daję, bo przepisał mu go lekarz internista na dyżurze i miałam wrażenie, że wcale mnie nie słuchał... Jutro idę z nim do pediatry. A ja próbuję domowymi sposobami dojść do siebie, ale narazie bez zmian...

Oj współczuje choroby w ciąży.
Ja to przechodziałm w 3 m-cu i też łatwo nie było.:-(

Cześć mamuśki :)

Piszę do Was bo mam problem:-(

Czy któraś z Was zna się na przepisach z ZUSu ? konkretnie chodzi mi o to, że muszę napisać odwołanie do Sądu z tyt. nienależnie pobranych świadczeń (muszę zwrócić do ZUSu wys. dwóch rent socjalnych- ponieważ pobieram ), a dochód mi przekroczył dany pułap.

Czy któraś mamusia pomogła by mi jak napisać takie odwołanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (dodam, że musiała bym zwrócić 1.100. 00 zł !!!!!:-:)-:)-:)-(, a dla Nas to kupa kasy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Z góry dziękuję !

Marzycielko-ja w pierwszej ciąży chorowałam non stop, a zaczęłam w 5 tygodniu. Już się przyzwyczaiłam :)

Kanusiu-wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i dużo, dużo zdrówka :))))))))))))

A tak w ogóle to dzień dobry :)

Cześć mamuśki :)

Piszę do Was bo mam problem:-(

Czy któraś z Was zna się na przepisach z ZUSu ? konkretnie chodzi mi o to, że muszę napisać odwołanie do Sądu z tyt. nienależnie pobranych świadczeń (muszę zwrócić do ZUSu wys. dwóch rent socjalnych- ponieważ pobieram ), a dochód mi przekroczył dany pułap.

Czy któraś mamusia pomogła by mi jak napisać takie odwołanie :zawstydzona/y::zawstydzona/y: (dodam, że musiała bym zwrócić 1.100. 00 zł !!!!!:-:)-:)-:)-(, a dla Nas to kupa kasy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Z góry dziękuję !

Ja niestety nie pomogę, bo się na tym nie znam. Ale mocno trzymam kciuki, żeby się udało, bo to w końcu sporo kasy.

Szczęścia i uśmiechu dla świętujących.

Edee ja ci niestety też nie pomogę.

U nas znowu szaro i buro. Normalnie nic się nie chce ;/

reklama
Darina i Kana - Wszystkiego Najlepszego!!!! Spełnienia wszystkich marzeń i dużo dużo miłości!!!:-):-):-)

Dopisujemy się do życzeń.

U nas słoneczko i 20 stopni :-)
Zaraz idę do weta po krople dla mojego persiaka:tak:

Edee ja ci nie pomogę.
Współczuję takiej sytuacji.:zawstydzona/y:

Zapominajka ściskam cię mocno;-)

Do góry