reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Anoli ja zamierzam dać mojemu paczkę pralinek a do środka chcę mu foto fasolki zapakować. No chyba, że coś będzie nie tak.

Myszqo ja 25 jestem w Warszawie i chętna na kawkę tez jestem :-)

reklama
Hej:-)

Ja uciekam do spania,bo padam na pyszczek.

Anoli uff dobrze,że wszystko w porządku.

A ja przed Walentynkami dostane męża w prezencie:-) Przyjedzie w sobotę rano dać samochód do mechanika, w niedzielę wyjedzie z powrotem...Oby żadna niespodzianka na Walentynki nam sie nie przytrafiła:-p

Hej :-)

anoli-to super, normalnie kamień z serca :tak::tak:

Dziewczynki muszę Wam się pochwalić, że od dzisiaj znów jestem studentką :-D:-D:-D Zapisałam się jednak na te studia podyplomowe i od soboty zaczynam zajęcia. Normalnie cała jestem w skowronkach!!!!!

Anoli kochana cieszę się tAk bardzo, ze wszystko ok:) ale swoją droga to faktycznie jaktak można trzymać kogoś w niepewności przez weekend... Zdrowkeczka:*

Aniu cudnie:) no właśnie nie zbrojcie czegoś:) hahaha

Vive fajniutko... Ja tez tęsknię za studiami....może kiedyś:/

Zapominajko wszystko bedzie ok:) i zdjatko do pralinek zapodasz...aj chciałabym widzieć jego minę:)

Tygrysku strój suuuuuper:) Mariczka powiedziała " ale fajna myszka miki, tez taka chce..." hahaha
A my zalegamy w domku, jakoś weny na spacery brak...ruszyć się nie chce...

Dzięki dziewczyny:-).

Zapominajko pewnie ze wszystko bedzie ok:tak:, twój prezent bedzie mega:tak:żadna z nas nie przebije:-D.

Aniu fajnie, ze bedziesz miec meza choc przez chwile w domu. A jak Fabianek znosi rozstanie?

Vive super wiesci...powodzenia oczywiscie, a męzowemu jak idzie;-);-).

Kana my tez mamy często takie dni, dni leniufffa:-D.

A nam z tej radosci to spac sie nie chce:tak:

Anoli super, że wszystko w porządku. Zapominajko chyba nikt nie przebije Twojej walentynkowej niespodzianki. U mnie chyba skończy się na słodyczach i jakimś winku.
Kana dobrze że nic więcej się nie stało. U nas też zdarzają się wypadki bo Majka zamiast chodzić to ciągle biega.
Vive to życze dużego zapału do nauki :-)

Dzien dobry:)
widzę że same dobre wieści wczoraj na forum:)

Zapominajko i jak ci idzie skrywanie tajemnicy przed mezem?? dajesz rade?? :)

witam z kawą:)

Kanus przekaz Mariczce ze Fifi-Miki potrzebuje Mini hahha:)

reklama
Anoli mężowy do tej pory schudł ok 25kg. Dobrze się czuje, wyniki ma dobre. Posprzedawał już na allegro za duże spodnie :-) Właściwie już je wszystko. Tyle, że co 3 godziny i w małych ilościach. Nawet coś słodkiego od czasu do czasu zje. Np. wczoraj zjadł czekoladowego lizaka robionego przez moją siostrę. Nawet jakieś winko od czasu do czasu. Jedyne z czym mamy problem to jakoś mu przestało smakowac mięso. Je bo musi. I to głównie wątróbkę :baffled:

Zapominajko - jak na złość - mnie nie będzie. Jedziemy 23 w czwartek do Szklarskiej Poręby na Slalom Gwiazd. I wracamy dopiero w poniedziałek. Ale mam nadzieję, ze następnym razem już się spotkamy. :-)

A na Walentynki idziemy na koncert naszego znajomego saksofonisty Marcina Nowakowskiego.

Do góry