reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witajcie....

buziak dla wszystkich dzisiaj świętujacych...

u nas leci dzień za dniem....Jula równiez domaga się rodzeństwa;-)

a co u Was??

Agacia jak wakacje??

Kanus ja zazdroszcze pogody...u nas szaro buro...

Cześć :-)

Wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych dużych urwisów!!!!

U mnie też nic nowego. Ale powiem Wam, że po tych przejściach z pracą doceniam to siedzenie w domku ;-)
Miałabym taką prośbę do Was-macie może jakieś fajne audiobooki do posłuchania? Bo niestety większość na chomiku jest złej jakości. Jakby co mam kilka fajnych więc mogę się zrewanżować :-) Maila podam wiecie gdzie ;-)

Hallo:-)
W czwartek przyjechaliśmy do domku.Ja zostaję z dziećmi,a Mariusz wraca i przyjedzie na ślub,a na następny dzień jedziemy na wakacje:tak:

Wybaczcie mi,ale kompletnie nie mam pojęcia co u Was i nie mam jak tego nadrobić.
Neta nie mamy,teraz od teściów piszę.Jak bede u rodziców to będę się odzywać:tak:

Szkoda, że tylko tak z doskoku jesteś. Szybki pisz co u was. Jak wam w Austrii się wiedzie, no i jak maluszki zaakceptowały zmiany.

Zapominajko wiedzie sie dobrze,życie jest łatwiejsze.Dzieciom się tam podobało i wydawałoby się,że zaakceptowały zmiany.Ale...wróciliśmy do domu i jednak tutaj bardziej im się podoba;-) I nie chcą wracać.Teraz trochę pobędą w domku to może zdążą się nacieszyć...
Ogólnie jest fajnie,kraj jest fajny,Mariusz ma wolne popołudnia i weekendy,wiec w końcu czujemy ten wolny czas.Brakuje rodziny i znajomych,bo jesteśmy tam sami.Ale jesteśmy razem.
Na razie cieszymy sie naszym domkiem:-)

reklama
Hej :-)

Współczuję Reniu :-(

Ja dla odmiany mam super wiadomość-OLEK DOSTAŁ SIĘ DO PRZEDSZKOLA!!!! Nie mogę w to jeszcze uwierzyć, bo obyło się bez żadnych znajomości, napisałam tylko odwołanie, bo pierwotnie był na liście rezerwowej. Normalnie od dziś zaczynam wierzyć w system oświaty :-D

Do góry