reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam z kawką
Dzieki za wszystkie kciuki, moze przyniosą efekty, jakos dzisiaj nowe siły we mnie wstapiły i roznosi mnie energia.
Wczoraj byliśmy u lekarza i operację zaplanuje najszybciej jak się da, zeby goiło się przez wakacje, bo A ma na oku fajna pracę (oczywiscie nie mamy pewnosci czy wypali) i musi jak najszybciej wrócic do formy.

Wspólczuje Kanuś tego systemu w pracy, ale kiedys w końcu bedzie lepiej, to dopiero Wasze jakieś tam poczatki, więc trzeba sie przemęczyc, a w miedzyczasie rozgladac za czymś innym.
My tak osobno od 10 lat, ale teraz dajemy sobie chyba spokój z tą jego firma i szukamy na miejscu, zawsze to codziennie bedzie widział dzieci (nawet jeśli kilka godzin), a nie tylko co 2 czy 3 weekend.
Wiec trzymam kciuki, zeby się zmieniło Wam na lepsze.
Pogody nie zazdroszczę, nie mogłabym w takiej duchocie.

Zdróweczka dla wszystkich chorowitków.

Muszę sie pochwalić, jutro pijemy kawke z Anią i Mariuszem :)

reklama
Witajcie :-)

Blizniaki zazdroszczę tej kawki! Ucałuj ich ode mnie bardzo mocno.

Madzienko o co chodzi z tymi postami? Pisałaś do adminki?

Witam sie i ja

U nas tez upaaałły a ja klimy w aucie nie mam :(
Blizniaczku mam nadzieje ze wszystko sie ułoży

My pomału ruszamy z papierami i już 5000$ jestem szczuplejsza :))) zostają jeszcze badania lekarskie pewnie jakieś 1000$ jeszcze ale najważniejsze ze to sie tak szybko rusza i jestem szczęśliwa z tego powodu ;))))

Kana zbierajcie kasę na papiery ile sie da bo to strasznie kosztowne, cieszę sie ze Victoria mam odpada bo obywatelka ;)

Zapominajka to nowa funkcja w profilu a nic złego.....pojawiaja się aktywność osób z którymi się pisze..odkryłam to przez przypadek w pracy....:tak:

Renia wspolczuje wydatkow....

Blizniaczku udanej kawki i pozdrowienia dla Ani...

Reniu faktycznie sporo kasy te papiery. Trzymam kciuki, żeby wam się wszystko udało.

Madzienko a gdzie tę aktywność można podglądać? Fajna ta funkcja:-)

Ja zaczynam podejrzewać u siebie refluks i coś mi się zdaje, że powinien mnie lekarz przebadać...

Dzień dobry :)

U nas dzisiaj 34 w cieniu, ale i tak pewnie wynurzymy sie z domku dopiero wieczorkiem.... Strach sie ruszać, nie ma czym oddychać, a powietrze można kroic.... Na szczęście maja być dzisiaj burze wiec czekam z niecierpliwością:)

Zaraz zabieramy sie z MAri za sprzątanie.... :)
Miłego dzinka kochane:*

Kana możemy się podmienić,bo tutaj pada i pada...Podrzuć trochę słonka,tak chociaż ze 20 stopni;-)

Zapominajko
bądź dzielna,u nas też paskudna pogoda,a my na wakacjach:sorry2: Ale nic się nie martwimy,jedziemy na kulki;-)

Aga dziękujemy za kawke i przemiłe towarzystwo:tak: Powtórzę się pewnie,ale fantastyczna z Was rodzinka:tak:

reklama
Kana, Renia nie narzekajcie, w Pl szaro buro, leje co chwilę. Słonka od kilku dni nie widziałam :-(
Okropność.
Oczywiście Iggy najszczęśliwszy, bo po kałużach skacze...

Do góry