reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

My po zakupach, Mati spi już ,a tatus wyskoczył do kolegii.

Kupiłam małemu parę bluzeczek, i buty zimowe. Chciałam jaką kurtę jesienną mu kupić ale niestety nic nie było, jedynie w H&M płaszczyk dość fajny ale jakos do końca mnie nie przekonał.

Zimno mi , brrrr.

Mam ochotę na kawę :szok:

reklama
kurka, ja jakas zboczona jestem, zakochalam sie w " zapachu" lakieru do paznokci:-D...

a w ogole, musze Wam sie przyznac, ze tak mnie wszystko drazni, lo matko...strach sie bac

MADZIENKO, trzymamy kciuki! daj znac co i jak oczywiscie!

AGACIU, siemanitos:-D

I goraca historia z pociagu, dyskusja dziecka, nie musze pisac chyba czyjego:szok: ze starsza babinka:

babinka- witaj dziewczynko, ale masz piekne wloski
M- dziekuje, nie moge mowic bo jem, nie wiesz, ze jak sie je to sie nie rozmawia
babinka- no widze, ze jesz, a poczestujesz mnie ciasteczkiem?
M- przeciez nie masz zebow.....

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA:szok::szok::szok::-D pod fotel:-D

Normalnie się posikałam ze śmiechu. Ale agentka z tej Twojej Marysi :szok::-D

Jednak zaprowadziłam Olka na zdjęcia, chociaz oczy ma nadal trochę zapuchnięte. Na szczęście ja juz czuję się duuużo lepiej po tych antybiotykach. Jutro ma być piknik rodzinny w przedszkolu połączony z pasowaniem na przedszkolaka-ciekawe jak oni to zrobią na dworze przy takiej pogodzie...

no juz juz...w kinie byłam...

na usg z dzidzią wszystko w porządeczku, rośnie i rozwija się...a co do płci to sprawa jeszcze nieprzesądzona;-) pan doktor daje nadzieje tatusiowi
laugh.gif
aczkolwiek widział dzisiaj dziewczynkę....

Kanus trzymamy kciuki za prace mężowego i uczciwego pracodawce....

zmykam spokojnych nocek

pierwsza ????????????? :-D

Madziu super ,że wszystko wporządeczku....:) Tatuś jeszcze ma cień nadziei... ale już chyba prawie na każdym usg było powiedziane,że będzie córa....nawet KANA też tak mówiła :)

Madzienko super!!!!

U mnie wczoraj też padało, ale teraz jest już śliczne słoneczko.

A usiłowałam zakupy zrobić tydzień temu i załamałam się. Ani H&M, ani C&A ani nic nigdzie nie było...

Dzisiaj otwarli u mnie w city nowy lumpeksik, ale nie dałam rady się doczłapać. Kumpela mnie wyciągała... siła wyższa (porcelana) nie dała mi szans.

Kana a ty taka wyrocznia co do płci jesteś? Ja nie mam żadnych przeczuć, może mi podpowiesz? :-D

reklama
Do góry