reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Czesc Kochane!
Fifi wrocil zakatarzony z przedszkola, kicha jak szalony, a jeszcze dobrze z kaszlu sie nie wyleczyl:-( W przyszla srode z Zuzia jestem umowiona na szczepienie to po 1,5 roku, a ona za chwile bedzie miala 2 latka, ale ciagle bylo cos, a teraz pewnie tez trzeba bedzie odwolac, bo zlapie katar od brata ehhh:-(
Kupilam sobie dzis okularki, tzn zamowilam, do dobioru we wtorek. Trafilam na jakas promocje i cena nawet do zaakceptowania, a powiem szczerze, ze nawet sie sobie w tych okularach podobalam:-D

Pyciolku u nas tez wczoraj burza byla:tak: Normalnie burza w pazdzierniku, zwariowal ten swiat.

Madzienko super, ze wszystko w porzadku:tak: Brzus rosnie? Ja mysle, ze ta dziewczynka to juz bedzie do konca, nie wiem jakos mam takie przeczucie. A mezowy ma nadzieje na chlopca? Jakby nie bylo o plci decyduje wylacznie facet:tak:

Kana 3mam kciuki, aby mezowy znalazl w koncu "prace idealna" Przeciez musi byc w koncu z gorki:tak:

Jesli chodzi o ten kalendarz to u mnie sie zupelnie nie sprawdzilo. W pierwszej ciazy miala byc dziewczynka, w drugiej chlopak. Zreszta wg mnie to tylko zabawa:tak: Ja bedac w ciazy z Zuzia marzylam o dziewczynce, wszyscy dookola tez mowili, ze wiadomo najwazniejsze aby bylo zdrowe, ale fajnie by bylo gdyby byla dziewczynka. Pamietam jak lekarz robil mi usg chyba w 16tyg i pyta co bym chciala. A ja balam sie powiedziec, bo chyba bym sie tam rozplakala jakby mi powiedzial, ze chlopak:-D To glupie, ale tak bardzo chcialam coreczke:zawstydzona/y: Maz oczywiscie dumny jak paw chodzi do tej pory, ze mu sie udalo splodzic chlopca i dziewczynke:-D

reklama
witamy sie kochane, juz po zakupach, sofa zamowiona, sypialnia tez, szaf nie bedzie bo jest garderoba walk in, no i bylismy na budowie, juz sie konczy , trawa u nas juz jest tez...

i wszystko fajnie, ale tak mnie brzuch boli, takie jakby skurcze, przychodzi i odchodzi, a w pachwinie ciagnie...wrrrr, niw wiem o co chodzi, wrocilismy do domu i zaleglam...

a u mnie wychodzi chlopak:-D:-D

hejka :)

no ja bym chciała córeczke...wiadomo,że zdrowe i to najważniejsze...ale jeśli miała bym wybór wolałabym córkę :) trzeciego dzieciaczka raczej mieć nie będę więc marzy mi się parka :)
cokolwiek jednak by to nie było i tak będzie moje kochane :-)

Kajaaaaa a Marysia też miała być dziewczynką wg Chinoli ? ;-)

A wy co wolicię ?? córę czy synka?? i nie mówcie,że byle by zdrowe ( bo to oczywiste) ale tak normalnie...;-)

Hejka:)

Aj niestety kciukasy Wasze kochane nie pomogly....Kamil juz wczoraj wieczorkiem dzwonil do tego kolesia i niestety nie odbiera tel....
Nie kumam czegos takiego....ciezko odebrac i poiedziec hcociaz sorki znalazlem kogos lepszego, lub cokolwiek....nie lepiej olac i miec to gdzies.....:wściekła/y:

Poza tym u nas ok....mialam dzisiaj jakies dziwne sny, wiem ,ze byly bez sensu ,ale nie moge sobie ich przypomnieć....:sorry2:
U nas nawet ciepelko.... wpadam dopiero teraz ,bo od rana zabalam sie za gulasz i tak mi jakos zeszlo...a i wstalismy dzisiaj meeega pozno,bo okolo 10...

Madziu widzisz...jednak cosik tak wykrakalam:p hahaha
Moze postrzelam tez innym ciezarowkom:)
Borysowa mysl mysl mysl....hahahhaa

Zapominajka chlopiec, Kajaczek chlopiec, Pyciolek dziewczynka.....:)

ok uciekam Was nadrobic troszke....i jeszcze cosik ogarnac....mam w planie jeszcze pranie zrobic....:dry:zabieram sie za nie juz 3 dzien chyba....

buziole;*

Kana jeszcze śpi na pewno :-D

No zaliczalam ktorys tam boczek:p hahahha:-D

Czesc dziewczynki

U nas słonecznie ale zimno strasznie:dry:.

Nie bedzie nas znowu, jedziemy do moich rodziców, bo nastepne 3 weekendy mam zjazdy wiec spedzimy je u tesciów:dry:.
Hania ma 19-go pasowanie na przedszkolaka i nawet pani ja wybrala do wierszyka, ktory oczywiscie opanowała juz nastepnego dnia:-D, a w pn jakis teatrzyk mają. Wogóle kobitka stara sie ciagle jakies atrakcje przygotowywac dla maluchów.:tak:.

Pospałabym jeszcze:-p.

Kana usciskaj tego swojego m. On juz tyle razy tą prace zmienia, niech mu się powiedzie tym razem:tak:mam nadzieje ze go wspierasz kochana:tak:

Aj Anoli dziekuje kochana....Kamil jest ogolnie zalamany...tak mi go strasznie szkoda i przykro mi ,ze tak sie czuje....nic nie moze znalesc, gdzie nie dzwoni to albo nie aktualne ,albo wymagania z kosmosu....robia nam sie dlugi, nie wspomne o kredycie splacanym w Polsce ,a raczej nie splacanym od 3 miesiecy....to jest jakas masakra.... staram sie myslec pozytywnie, bo co nam zostalo i staram sie, zeby mis tak myslal.... ale to jest straszny realisto- pesymista:?

Zdolna Haniula;*

Oj kochane doczytalam, ze powinnam sie bawic w wrozke:) hahaha mam nadzieje,ze cosik w tym jest :p hahah moze jakas nowa posada mi sie szykuje :-D:-p

Kana może właśnie powinnaś zainwestować w chustę, kulę, karty i takie klimaty i otworzyć punk wróżbiarski :tak:
Na tym ładną kasę można zbić.

Pyciolek ja nie umiem odpowiedzieć na pytanie co bym wolała, bo po prostu nie wiem. Ważniejsze są dla mnie inne rzeczy.

Już siebie w wariatkowie widzę:sorry2::shocked2:
mąż na imprezie ja zjadłam całą czekoladę z nerwów na uspokojenie bo mi Fifi ''przez przypadek" wpadł na taką lampę stojącą prostokątną z papieru z ikea i mi całą potargał:sorry2: ech spokoj spokoj spokoj......:zawstydzona/y:
T
ygrysku ja mam ta taka okragla...papierowa z ikea i mi mariczka tak kopnela pilka w nia, ze podarla sie mniej wiecej jakies 10-15 cm od dolu i musislam ja skrocic:p hahaha wyglada...dziwniec;/

T
ygrysku ja mam ta taka okragla...papierowa z ikea i mi mariczka tak kopnela pilka w nia, ze podarla sie mniej wiecej jakies 10-15 cm od dolu i musislam ja skrocic:p hahaha wyglada...dziwniec;/

skleiłam szerokim plastrem opatrunkowych takim bez opatrunku na rolce hmmm:sorry2: juz dzis mi sie nie chce robic zdjecia ale jutro wam pokaze troche fantazji i moze byc :zawstydzona/y:

reklama
i ty tez w takim razie anoli :)

asiulka miala chlopaka i ma teraz corke...Ania miała chłopaka i ma córę...tylko Viwe się wyłamała i ma dwóch chłpopców...
Viwe skrzywiłaś teraz moje obliczenia kochana hahhaha :-D

Też mi przykro, bo strasznie chciałam mieć dziewczynkę :-D Ale teraz nie zamieniłabym mojego Tasia nawet na dziesięć najsłodszych dziewczynek.

Miałam cos jeszcze popisać, ale jakoś mi niedobrze. Oby te Wasze mdłości nie były zaraźliwe ;-) chociaz moim przypadku przez jakiś czas to raczej niemożliwe :-)

Do góry