reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam:)

Pustki tutaj straszne, ale pewnie wiekszosc z Was z rodzinkami ,albo w rozjazdach na grobach....:)
Mam nadzieje,ze tak nostalgicznie spedzacie czas....my poewnie wieczorkiem bysmy poszli na spacerek poogladac lampki....

A tak to z rana mnie muli strasznie, wiec pierwsze co to guma miętowa ,albo herbatka, bo bym chyba w lazience wyladowala....takze zaczelo sie:/
A poza tym dobrze:)w poniedzialek ide prawdopodobnie na wizyte do lekarza i fajnie, bo on ma tez uprawnienia ginekologiczne, wiec nie bede musiala lazic po dwoch roznych:))))) ucieszylam sie nie powiem:)))

WLASNIE ROBIE GOLABKI JESTEM W TRAKCIE :)))

ciezarowki jak samopoczucie?????

reklama
a ja dzis caly dzien w domu sprzatalam z piotrem. Na koniec przyjechał jego brat a teraz ja w kuchni a on foch w pokoju czyli standard codzienny :-D

ooo, przylazly ...jak jacaly dzien za nimi wzdychalam:-p

wlasnie sie doczytalam, ze przy blizniakach nie mam 480 dni pelnoplatnych, tylko plus 180 dni...czyli 660 dni, prawie dwa lata, o jaaa:szok:

ooo, przylazly ...jak jacaly dzien za nimi wzdychalam:-p

wlasnie sie doczytalam, ze przy blizniakach nie mam 480 dni pelnoplatnych, tylko plus 180 dni...czyli 660 dni, prawie dwa lata, o jaaa:szok:

:szok::szok::szok: Zazdroszczę... W Polsce to chyba nierealne :-D

Muszę Wam powiedzieć, że od wczoraj jeżdżę samochodem-mój mąż jest zielony ze strachu :-D

Zapominajko-ja też nie byłam dziś na cmentarzu, bo po obiedzie lunął deszcz i nie miałam serca brać dzieci w taką pogodę.

Kajaczku to sie nacieszysz dzieciaczkami super:)))

Zapominajko no ja juz tez golabeczki wcielam...pychotka:)))

Cyprys bo z tymi chłopami to tak zawsze:)

Pokaze Wam filmik Mariczki jak wczoraj chodzila na Halloween, taki tylko z jednego domku i niestety nie moge go odwrocic...:(((

ok sami sobie go obrocili:))))
http://www.youtube.com/watch?v=j3WePf35Cdc&feature=youtu.be

Ostatnia edycja:
witajcie...my dzisiaj prawie cały dzień na nogach zaliczyłyśmy i poranne i wieczorne spacerki po cmentarzach...na szczęście pogoda dopisała...tylko trochę wiało...

Kaja pozazdrościć polityki prorodzinnej....

Kana filmik rewelacja....Mariczka słodka w przebraniu..
mdłości mało przyjemne ale są dobra oznaka...

Cyprys jak codzienność? Ty gotujesz, O fochy? Odwrotnie powinno być!

Kaja no spalamy się z zazdrości nad pełnopłatnym urlopem 2-letnim.
Polska to w ramach polityki prorodzinnej jest chyba na szarym końcu w Europie!

Kana słodka Mari, Świetnie sobie poradziła :tak:

Vive szerokiej drogi!!!! Kilka razy się przejedziesz i będziesz lepsza za kółkiem niż Hołowczyc!!!

Madzienko zazdroszczę udanej pogody!

A ja zaraz spadam do łóżeczka bo jutro na 10 h do pracy .
Jeszcze tylko 18 dni i świętujemy urodziny Oliwki.
Już się nie mogę doczekać jej zachwytu z prezentów :-)

Kaja zazdroszczę takiego socjalu.

Dobranoc Kochane

reklama
Do góry