reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hejka dziewuszki:))

My wstaliśmy dzisiaj 10:46....szal cial dosłownie;)

A na dzien dobry, jest mi mega niedobrze.....;/

Maricza zalicza baje, mis dzisiaj tez w domku....i sloneczko za oknem...w co uwierzyc nie moge:))))
wiec pozniej uciekamy na spacerek...:)

Tygrysku gratulacje no i powodzonka w nowych planach:)))No i zdrowka dla synusia;*
Kajaczku tak idz, nagadaj jej zolzie zarazicielce jednej:p hahahhahaha
Pyciolku obysie Wam tam porzadni nie zaziebil.....:*

reklama
Kanuś miłego dnia, na mdłości herbatka z imbirem....

Zapominajka zdróweczka....postaw mu bańki przejdzie szybciej niż po antybiotyku...

Tygrys ale wzięłaś się za naukę....zdróweczka dla Fifiego!!!

ja właśnie robię pizzę.....

Ostatnia edycja:
Madzienko nie mogę. Prosiłam pielęgniarkę żeby przyszła za kasę w pon, ale mi powiedziała, że mowy nie ma bez zgody lekarza. A odziś troszkę gorączki Iggy miał.
A ty stawiasz sama zwykłe, klasyczne bańki?

Bańki nie te klasyczne tylko te bezogniowe....
tfu tfu jak na razie Jula w ogóle nie ma tendencji oskrzelowych...
ale moje koleżanki wszystkie stawiają...i naprawdę pomagaja

Witajcie :-)

Madzienko Ty sama stawiasz małej te bańki próżniowe (chyba te masz na myśli ? ), bo ostatnio czytałam, że musi to robić np. pielęgniarka (osoba doświadczona), żeby uważać, gdzie nie stawiać np. na nerki.

Mi mama teraz ciągle mówi o tych bańkach (dla Alanka), żeby mu stawiać, bo już x czasu ma coś z oskrzelami, i ciągle jesteśmy np na pulmicorcie czy berodualu- ja lekarza jakoś o te bańki nie pytałam nigdy :zawstydzona/y:bo uważałam, że lepiej wie co dla młodego lepsze. Baj linka do jakiś baniek i może drobne instrukcje jak Ty to robisz ;-) - a najlepiej namaluj Julce x'y na plechach, żebym wiedziała w jakich miejscach można :-D i wstaw foto :-)

reklama
Kaja jesteś bezlitosna. Daj nam pospać!!!

Marzycielko a czym ty się teraz zajmujesz?

Pracuję w Media Expert na dziale foto.
Wróciłam właśnie po 10 godzinach pracy i padłam.
Jeszcze u mnie trzeba cały czas stać .

witam ja tak szybciutko dzis.
nie dam rady was nadrobić .....może jak innym razem.
Z nowości mamy w domu szkarlatynę tego jeszcze nie było....moje dziecko cale dnie lezy w łóżku jest to dla mnie nie do ogarnięcia gdyż wiecie on z tych raczej podejrzanych o adhd......
szkolenie/kurs z excela skonczylam dyplomik dostalam ech i szukam czegos jeszcze co by z nudow nie umrzeć....
nie weim czy wam pisalam ze zapisalam sie tez do szkoly jezykowej na angielski. uczylam sie go lata swietlne temu i tak naprawde przez 8 lat nie byl mi potrzebny i tak się uwsteczniłam ze postanowilam go trochę odświeżyć i przypomnieć. Żałuję ze zabralam sie za to dopiero teraz ale lepiej późno niż wcale....

to chyba na tyle .
Buziole !!:sorry2:

Życzę zdrówka!
My wróciliśmy od lekarza z antybiotykiem :baffled:
Zapalenie oskrzeli...
Czyli kolejny tydzień w domu...

Kana miłego!

O masz. U mnie się skończyło to przeszło na was.

Jestem padnięta i boli mnie głowa.
Zaraz idę się walnąć do wanny z książką ;-)

Do góry