reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
I ja sie witam z kawka. W koncu mezowy zostawil mi laptopa. U nas tez leje i leje, a tak mi sie chce spac przez ta pogode, ze tragedia. Mialam dzis w planach wymyc okna, bo jak ostatnio slonce przyswiecilo to az mi wstyd bylo, ze takie brudne. Ale nic z tego, pogoda mowi stanowcze nie:no:

Vive powodzenia, bedzie dobrze:tak:

Kanus a w poprzedniej ciazy tez Cie mdlosci meczyly? Niby to dobry objaw, ale ja wcale nie narzekalam, ze nie doswiadczylam tego w obu ciazach.

Zapominajko i Kaja a jak u Was?

Rzeczywiscie suwaczki pedza jak szalone, ale czas tak leci, ze nie ma sie co dziwic. Moje dzieci za chwile koncza 2 i 4 lata, a ja nie wiem kiedy to zlecialo...

Dzień Dobry

Wpadam poczytać co u was.
Ja z rana już miałam kurs do Ostrowca po kotka , który został adoptowany i z naszego miasta jedzie dalej.
Teraz skończyłam szyć o coś takiego ;-)

Kot zadowolony.

Marzycielko ale ty masz zdolności. Ja ledwo poszewkę na poduszkę umiem uszyć. A kotka na fb widziałam. Jest niesamowicie do mojego podobny :tak:

Asiulka ja z małymi przerwami ok. Psychicznie mi jakoś kiepsko ostatnio :-(

Hejka kochane....my przez ten przestawiony czas wczoraj zamiast isc spac szybciej to poszlismy pozniej wszyscy i obudzilam sie dzisiaj o 10:58 :p :szok: oszalalam.... od jutra poprawka i 9 maks pobudka...

Zapominajk a dlaczEGO NASTROJ GORZEJ???

Asiulka mialam mdlosci ,ale zdecydowanie pozniej to nzaczy mysle ,ze od okolo 8-9 tyg dopiero i na pewno nie tak mocno jak teraz....zreszta wszystkie objawy mialam pozniej.....

Marzycielko pieknie zrobione....powinnas cosik takiego sprzedawac:)))) pieknie;)))

Vive czekamy na relacje:)))

reklama
Cześć dziewczyny

Pamietacie mnie ? :-)

Kana wow gratulację !!!

Tygrys wiedziałam , że coś tam majstrujesz, za cicho siedziałaś :-D

Kaja kurtka jeszcze nie doszła .

Do góry