reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry;
gdzie się wszystkie podziałyście?

Ja wczoraj walczyłam z pierniczkami i prawie wszystkie mi zjedzono :dry:
Więc dzisiaj powtórka

Ja szukam fajnej sukienki. Siedzę na allegro ale tam nic ciekaweeeeeeeeego :-)
Mamy zaproszenie na 20lecie Polsatu i nie mam się w co ubrać. A chciałabym jakąś długą, czarną sukienkę założyć. Moje wszystkie krótkie, bardzo krótkie i jeszcze krótsze :-p

dzien dobry matki:-)

ja Anie z Zielonego...pocisnelam, i troche sie opitalam od rana
wczoraj mialam gosci do pozna, tym razem nawet obylo sie bez spiecia miedzy mna a moja bratowa, aaa, oprocz kilku malych uszczypliwosci, czy ja w ogole cokolwiek jem, bo ona ciagle na diecie a wieksza dwa razy ode mnie..
nie wiem co mam z tym zrobic, chyba tylko sie smiac, nie ominie najmniejszej okazji zeby cos tam wytknac:-D
ach, rodzina:dry:

A co tu za puchy, to nie wiem, gdzie wszystkie glizdeczki sie podzialy? Pyciol, to w ogole przegina na maksa:no::-D

Hej :-)

A ja zostałam sama i swoje dzieci zobaczę w piątek, bo G zabrał ich do moich rodziców. Z jednej strony się cieszę, bo w końcu trochę odpocznę, ale już mi się zaczyna tęsknić, a nie widzę ich dopiero od pół godziny :-D

Wczoraj zakupiłam część prezentów, o takie:
DICKIE Miejski AUTOBUS PRZEGUBOWY 39cm City +CARS (2853168890) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Zestaw pojazdów z przyczepą lawetą mix (2857232735) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Myszqo ty to ale prowadzisz światowe życie salonowe :tak:
Pokaż kieckę - jesli kupisz.

Kaja pewnie ci zazdrości - tak samo jak ja, że taka szczupła jesteś :-p

Vive zazdroszczę, ja nie pamiętam kiedy czas bez Iggiego spędzałam. Wypoczniesz sobie

reklama
Do góry