reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry.....

u nas spokojnie, Lenka nie bardzo wybiera się na ten świat....śpię jakbym w ciąży w ogóle nie była, żadnych dolegliwości
laugh.gif

miłej niedzieli...

cześć kochane,wczoraj wróciłam,zadowolona...

wybawiłam się i mam takie zakwasy jakbym conajmniej do tej Warszawianki na piechote z Krapkowic szła :-D

Madziu ja myslalam ze juz bede gratulowac a tu nadal czekamy :-)

Kanusia super ze tak wyszlo z ta wizyta...:tak: zazdroscimy pogody...

w Warszawie zima pełną gębą a u nas szara jesień....:baffled:

Witamy i my....

Powczorajszym intensywnym dniu dzisiaj nie mniej wrazen.....
Zaraz uciekam do Walmart po jakis prezencik dla naszego kochanego "zieciunia" Adrianka.....bo po poluidniu jedziemy do sali zabaw na urodzinowa imprezke:)

I koniecznie trzeba jeszcze zaliczyc spacer, bo snieg dalej pieknie lezy i sloneczko cudowne :) cud miod....jak jutro faktycznie przyjdzie odwilz to bede plakala jak nic;(

A w ogole powiem Wam kochane, ze nasza Polska to jest boska w porownaniu do tego co jest tutaj....przynajmniej jezeli chodzi o pieszych..... ja wczoraj dobe po mega opadach przedzieralam sie chodniakami w zaspach po ...UUUUDDDDAAAA.... czasem dalo rade isc ulica....super drogi odsniezone ,a wszystko to na chodnikach.....zero myslenia o tych, ktorzy jednak auta nie maja....,zeby wsiasc do autobusu najpierw chodzilo sie na metrowa zaspe potem na stopien busa...... szczerze w Polsce nie do pomyslenia......
'
Kupilam sobie wczoraj fajna bluzeczke w ciuchlandzie i kilka ciuszkow dla baby....a dla Mariczki super ksiazeczki o rozwoju zwierzat, o owadach, o budowie czlowieka i o roznych regionach swiata....jedna po 25 centow....

Pyciolku super ,ze impreza udana:))))) ale Ci fajnie;)

Madziu ,ale Ci sie grzeczna corusia szykuje;) oby cudownie wytrwala do juterka;)

Zapominajko a jak tam u Was? ok wszystko? dobrze sie czujesz????

A reszta mamusiek co jest? weekend Was pożarł czy jak:p

Dobry wieczór :-)

Mnie jakieś choróbsko bierze. Leże w domu i zdycham.
Wczoraj byłam na urodzinach siostrzenicy w sali zabaw. Jasiek tak się wyszalał, że pierwszy raz od baaaaaaaaaardzo dawna usnął w minutę po połozeniu się do łóżka.

Madzieńko - &&&&&&&&&&& :-D

reklama
Madziu, ja też trzymam kciuki. Szkoda, że dopiero wieczorem się dowiem, jak było :-D

Jutro w końcu wracam do pracy,a dzisiaj czuję, ze mam chore zatoki. Tak mnie bolą, że aż zęby mnie rozbolały :-(

Do góry