reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Do piątku jeszcze....Oczywiscie już w pracy wszyscy niezadowoleni....ehhhh
Co najmniej jakbym się smażyła na plaży w Egipcie a nie siedziała z chorym dzieckiem w domu:)

dzisiaj ??

wstałam o 7, ogarnełam siebie ( powiedzmy :eek: ) dziecię i poleciałam zaprowadzić go do przedszkola...po drodze wpadłam do żabki bo koleżanka na zmianie, pogadałam, wróciła m do chaty, rzuciłam się na kanapki i kawę...odpaliłam kompa i oto jestem :-D i zrobiłam przelew za przedszkole....całe 20,72 zł :-D dzieć tyle nachorował i powagarował w styczniu:-D

a tak ogólnie to pracuje sobie jak mogę...teraz niestety jestem bardziej pracująca popołudniami....bo mojemu małżonowi zmienili zmiany i nie jeździ już ze znajomym tylko naszym aftem...i jestem uziemniona :baffled:

Agatkas kiedy będzie jakieś rodzeństwo dla Zuźki ?:happy:

Cześć baby;
ja kawkę mam swoją ;-)
Agatkas głowa do góry, to by się chyba świat skończył, gdyby szef był zadowolony z pracownika :rofl2:

reklama
dzisiaj ??

wstałam o 7, ogarnełam siebie ( powiedzmy :eek: ) dziecię i poleciałam zaprowadzić go do przedszkola...po drodze wpadłam do żabki bo koleżanka na zmianie, pogadałam, wróciła m do chaty, rzuciłam się na kanapki i kawę...odpaliłam kompa i oto jestem :-D i zrobiłam przelew za przedszkole....całe 20,72 zł :-D dzieć tyle nachorował i powagarował w styczniu:-D

a tak ogólnie to pracuje sobie jak mogę...teraz niestety jestem bardziej pracująca popołudniami....bo mojemu małżonowi zmienili zmiany i nie jeździ już ze znajomym tylko naszym aftem...i jestem uziemniona :baffled:

Agatkas kiedy będzie jakieś rodzeństwo dla Zuźki ?:happy:

Haaaaa:) Nie mam pojęcia:) Powiem szczerze że chyba na razie nie czuję się gotowa:-D:-D:-D:-D
A TY????

Cześć baby;
ja kawkę mam swoją ;-)
Agatkas głowa do góry, to by się chyba świat skończył, gdyby szef był zadowolony z pracownika :rofl2:

No chyba masz rację:) To faktycznie chyba byłby koniec świata:-D

Do góry