reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Hej kobitki :)

NIe było mnie jakiś czas, bo na nic nie mam czasu ostatnio. Staram się czytać i być na bieżąco, ale na pisanie już nie znalazłam chwili :zawstydzona/y: aż do dziś.
Własnie wróciłam z delegacji z Dąbrowy Górniczej, a jutro jadę do Leszczy k. Pińczowa. A w przyszłym tyg na trzy dni na szkolenie do Ustronia. Tak więc dzieje się u mnie.
Maks znów lekko przeziębiony, a ja cały czas chora na zatoki-już brak mi sił. Co się wyleczę, to mam jakiś tydzień przerwy i powtórka. Do tego ciągle robi mi się opryszczka w nosie-macie może jakieś sposoby na to cholerstwo?
Myszqo trzymam kciuki za biznes, może kiedyś zawitam do salonu, bo tez mnie kusi :-p A powiedz mi kochana-będziesz wybielać ząbki po aparacie?
Zdrówka dla wszystkich chorowitków!!!

Myszqa to będą następne brzuchatki....na to liczymy:-p

wszystkie zmagające się z przeziębieniami...myslałyście o bańkach, wiem że już kiedys wam o nich pisałam....

moja koleżanka stawia raz w tygodniu profilaktycznie i maluchy nawet kataru nie mają, może warto spróbowac
tutaj macie jej wpis na blogu - jesli kogoś zainteresuje
Cały świat Karli: Bańki bezogniowe - walka z infekcjami

Anoli niestety z oczkami tak to już jest że bardzo szybko zarażają się od siebie...

Zapominajka ja czekam na Wasza Matyldę, chyba jak Agacia na Lenke:-D:-D:-D

Agacia jak Mati dzisiaj???

zdróweczka dla wszystkich chorowitków....

Kana super wiadomości i trzymam kciuki za tą klinikę.
Zdrówka dla wszystkich chorych, u nas kaszel ciągnie się, ale juz tylko rano po spaniu.
Słoneczko wróciło :-)
Jutro odpoczywam i przy okazji zaliczam wizytę.

u nas ok 10 stopni i słoneczko, ale chmury z boczków straszą. Wywaliłam pościel na balkon do wietrzenia...mam nadzieje,że pogoda się już nam nie popsuje i w końcu będzie wiosna...

Alex jeszcze dzisiaj ze mna w domku, ale katar nadal jest i jakby nie przechodzi cholibka....

a mnie boli dolna partia pleców z prawej strony i pośladek prawy...takie dziwne ciągnięcia bólu czuje...rano jest ok, ale jak coś porobie i pochodzę to potem już boli...nie cały czas tylko jak się widocznie nie odpowiednio poruszam...czy to może być rwa kulszowa ?????? w tym tygodniu ciąży ??????:eek:

reklama
Pyciolku z pośladkiem miałam to samo od poczatku do ok 6 miesiąca ciąży, pisałam nawet kiedyś czy ktoś tak miał, później przeszło. Niekoniecznie rwa, może być ucisk na nerwy- tak mi tłumaczyła pani doktor.

Do góry