Czesc Kochane. U nas dzis cudnie, teraz sie zachmurzylo, ale rano bylo slonecznie i cieplo. Zdecydowanie pora wyciagnac wiosenne ubrania

Bylam dzis z Filipem u lekarza. Od wczoraj czuje sie lepiej, cala noc nie mial goraczki, dopiero rano zaczela mu rosnac temp i dalam mu paracetamol przed wyjazdem do lekarza, bo zaczynal marudzic, mimo ze mial tylko stan podgoraczkowy. Dostalismy skierowanie na badania i na wymaz z gardla, ale sie spoznilam 5 min i juz mi tych badan babka nie zrobila

Bede musiala jechac jutro rano. I na podstawie tych badan zobaczymy co dalej.
Agaciu a ja bym chyba nie dala, jesli mowisz ze goraczka mu przeszla i czuje sie lepiej. Ale oczywiscie nie namawiam Cie do tego i zrobisz to co uwazasz za sluszne. Filip ma biale naloty, ale tylko na migdalkach, gardlo czyste, nawet nie jest zaczerwienione. Nawet lekarka powiedziala, ze dziwne ma te migdaly i dziwne jest to, ze gardlo jest w sumie nienaruszone. I raczej to na angine bakteryjna nie wyglada. Nie wiem, ale jeszcze ze 2 takie infekcje i chyba bede sie sklaniala to wyciecia mu migdalkow. Chyba, ze jakims cudem nagle mu przejdzie.
Ide sie zdrzemnac, poki Zuzia spi, bo cala noc wstalam do Filipa sprawdzac czy ma goraczke i jestem nieprzytomna.