reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzien dobry....albo jak dla kogo prawie dobry wieczór mamuski:))))

co tutaj tak pusto????

Ja właśnie posprzątałam całe mieszkanko teraz kanapeczka i relaks przy kompku:))))
Mariczka z tatusiem na dwórku....ooooo wrócili:p hahahha

ok buziolki:*

Wiesz co ja tez stękam uwierz mi:p hahaha

Mała tak mi daje popalić po zebrach i wnętrznościach ,ze szok....rozciąga się w najlepsze, to nic ,ze miejsca juz praktycznie brak:p hahaha

No,ale samo sie nie ogarnie wiec....:p
Listonosz zostal kolejne awizo wiec wieczorkiem jeszcze na poczte podskocze,a zaraz jak Kmail wroci z zakupkow to uciekamy razem na placyk:) bo pogoda dopisuje:)

Witajcie a ja zaczęłam moją aktywność fizyczna...zobaczymy kiedy mi się znudzi:zawstydzona/y:

wczoraj byłam na fitcyclingu a dzisiaj na zumbie....
było bosko...

dzisiaj też zaliczyłam warsztaty dla rodziców świadomy rodzic-szczęśliwe dziecko...

Kanus zaciskam kciuki za Was dziewczynki już niedługo będzie nas więcej!!!!!!!

Renia napisz jeszcze raz o tych sokach...wyglądasz rewelacyjnie ja też tak chcę!!!!:zawstydzona/y::-p

Dobry!
U nas pada, zimno, wieje.
Mężowy ma tydzień urlopu, miał pracować na naszej działeczce ale przy takiej pogodzie, to się nie da :baffled:

Zmykam robić śniadanko!

Renia - wyglądasz genialnie. Zaczynam sprzątać mieszkanie na wrzesień :-D

Dzień dobry

Zaraz lece do przedszkola na dzień mamy. Zuzia zostala dzis w ,,pećkolu,, z Hanią nawet się za mą nie obejrzała gdy wychodziłam:zawstydzona/y: W domu cisza....moj m miał inny plan ale nie dałam sie:-D i twardo ucze się do zaliczeń:-p.

Zapominajko a panie co tym razem wymysliły?

Kana podziwiam za energie:tak: ja tez głównie stękałam...własciwie dalej stękam:-D.

Myszqo pogoda fatalna nam tez nie daje nic porobic na podwórku:-(.

Zanplo jeszcze troche i najlepsze przed tobą czyli wnętrze, a masz juz jakies konkretne pomysły jak bys widziala wasz domek w środku?

reklama
Hej mamusie;
pogoda koszmarna. Ciekawa jestem kiedy już będzie ciągle ładnie.

Mamusia z kim zostawiasz córeczki na czas aktywności?
Anoli miłej zabawy.

A przedszkolanki... no cóż. Zapomniały mnie poinformować, że przed festynem przedszkolnym ( który był w sobotę) dzieci mają występy na dzień mamy. Igor miał przygotowany wierszyk i piosenkę, ale nie wystąpił, bo przyszliśmy dopiero na festyn. I jeszcze pizdy zdziwione były. A ja się poryczałam z tego wszystkiego. Przez chwilę miałam ochotę iśc do dyrektorki z tym, ale olałam. Nic by to nie zmieniło...

Do góry