reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Asiulka Janek też ostatnio miał tylko gorączkę. Od czwartku do wtorku, właściwie bez innych objawów temperatura 38,5-38,8. Dopiero koło poniedziałku jakiś katar się pokazał. Więc zdróweczka życzę :-D

reklama
Witajcie...
Zapominajka Lenka na szczęście polubiła pluskanie bo od września zaczyna uczęszczać na zajęcia...

assiulka zdrowka dla Was

Kanus jeszcze sie turlasz?

Aj Madziu turlam turlam...:)

U nas upały nastały więc nie jest za przyjemnie, normalnie nie chciało mi sie ruszać, a teraz to juz w ogóle...:/
Wczoraj mis był z Mari na splashach to sie troszke wyszalal, dzisiaj tez jej obiecał w zależności od tego o której wróci...
Jutro za to wraca moja mamcia i Majka zdecydowanie czeka na babcie:)

oj trzeba sie zebrać i ogarnąć i zrobić cosik bo dostanę odlezyn:p

ASIULKA kochana współczuje Wam tych chorubsk strasznie sie te Twoje maluszki namecza... No i gratulacje dla siostry... Aj ja tez bym chciała miec to juz za sobą...

Madziu zazdroszczę spa... Ja tez jeszcze nigdy nie byłam... I tez uważam ze wypadałoby sie wybrać :)

milego dnia mamuski:)

Moja pralka skończyła swój żywot :/ Ubrania śmierdzą dymem, ale może jakoś się to wywietrzy jak wyschnie. Jutro jadę po nową, będzie już do nowego domu, pierwszy przedwczesny sprzęt :) Kana czekamy :) Moje dziecko je i je i nie chce spać.

Hej babeczki... Dzisiaj dzień pod hasłem lekarze....

Rano byłam u gina ...ginekologicznie ok. Mała rośnie jak trzeba, wymiary odpowiadają wiekowi ciąży. Wszystko wygląda ok, sprawdzał części ciała i nie miał się do czego przyczepić. Machała do tatusia, ziewała, i ssała kciuka:)
obrzęku nie ma :)
szukał i szukał czy coś wygląda podejrzanie, ale nie znalazł...uffff. Przełaczał na 3d i 4d i widziałam dokładnie tą buzinkę malutką :zawstydzona/y:
Powiedział,że jestem przykładem tego,że w medycynie nic nie ma na pewno...a malutka nieźle namotała, trzyma kciuki, Następna wizyta za miesiąc.

Potem był endokrynolog. Ale tutaj nuda :-D

Jutro dziewczynki jeszcze połówkowe i echo serca w Katowicach...

i mam 3 kilo do przodu :-D
i jakże mi ulżyło,fajnie tak słuchać same dobre wieści po takich przejściach ...:tak:

Kanusia faktycznie, mała czeka na babcie...:) dawaj znać jak coś :)

Madziu ja też nigdy nie byłam w spa :sorry:

Kajak jak przygotowania i maluszki ????

Zapo, kupiłaś działkę ??

Dobry wieczór :)

Pyciolku-nawet nie wiesz, jak cudnie czyta się takie posty. Jesteś przykładem tego, że cuda się zdarzają. Twoja córcia zawsze będzie Ci o tym przypominać. Strasznie się cieszę :-D:-D:-D

Dziś trafiłam na wyprzedaże w HM i jestem bogatsza o dwie pary spodni i marynarkę i biedniejsza o dwie stówki :-D Ale za to mam świetny humor :-D

kanusia-ale zleciało... już tylko tydzień :-) Każdego dnia czekam na wieści.

Pyciolku ,ALE MI SIE MICHA CIESZY DO MONITORKA;))))) takie wieści od Ciebie to ja po prosze jak najczęściej:**** wspaniale!!!! No i Vive cudnie to ujeła....mała zawsze bedzie Ci przypominała o Waszym małym-wielkim cudzie:))))

Oj kochane no zleciało zleciało....kazdy kogo spotykam to sie smieje,ze jeszcze z brzuszkiem sie kołysze....ale podobno wygladam ładnie, wiec to sa komentarze kojace moje wszystkie dolegliwosci:p hahahha jak nie wiele potrzeba kobiecie:p hahahah

Cześc dziewczyny;
u mnie leje od nocy :-(

Pyciolku jesteście z córa przykładem jak mało jeszcze medycyna wie o człowieku!!!!
Imię wybrane?

A działki nie kupiliśmy jeszcze, ale chyba znaleźliśmy odpowiednią!

Vive super się obkupiłaś!

Kana jak się czujesz?

reklama
Kana dobrze słyszec takie komplemety w ciąży. Pyciolku super, cuda jednak sie zdarzają, nigdy nie trzeba sie załamywać. Nie mogę się opanować i ciagle jem, grrrr Zapominajko to jak już sfinalizujesz tą działke to sie pochwal :) U nas dzisiaj wylewki i zostaje tylko czekać az wyschną, a potem wykańczamy.

Do góry