• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mówie Dzień dobry i znikam...Głowa mnie boli...Niezbyt dobrze spałam...Pogoda znowu do bani..Wczoraj usłyszałam cos nieprzyjemnego od obcej baby i to za mna chodzi...Przejdzie ale popłakałam się strasznie...Może po allegro pobuszuje...No i z Małym sie pobawie...I będe dzis dużo lezeć, żeby zebrać siły przed ostatnim tygodniem terapii..

reklama
Wybaczcie zrzędzenie w niedzielę, ale przejrzałam ostatnie posty i już któryś raz z kolei widzę "włanczam", "dołanczam". Pisze się (i mówi) - "włączam", "dołączam". Bo nie ma "włanczników" i "dołanczników" ;)
To takie zboczenie zawodowe ;) Staram się uodparniać, jeśli chodzi o wpisy w Internecie, ale nie zawsze się daje ;)

Miłego dnia poza tym! :) Moja niedziela dziś chyba niestety popołudniem pracująca - jak większość ostatnich weekendów. Muszę wreszcie wyjść na prostą ze zleceniami...

ja tez sie witam w podlym nastroju :dry:

moj maz oczywiscie mnie wkurzyl na maksa, bo wrocil wczoraj po tym wieczorze kawalerskim ok. 14, a potem spal do 18 :angry: a ja oczywiscie chora i musialam sie zajac wszystkim. ale ja nie krzycze, tylko stosuje taktyke zimnej wojny - nie odzywam sie i olewam :cool2:

a dzis czuje sie marnie - tzn. przeziebienie nie postepuje, ale cala noc sie pocilam i slaba jestem taka, ze mnie nawet kostki w palcach bola :-( maz zabral coreczke do filharmonii na koncert i na spacer, to moge przynajmniej troche polezec.

milego dnia!

Hello :)
Mój wczoraj źle się czuł,nie poszedł do pracy i cały dzień spędził w łóżku,w związku z czym jak wczoraj nic nie robił w pokoju maluszka zaczął właśnie nadrabiać dzisiaj :)
Tak więc niby niedziela razem,a jednak osobno,ja w jednym pokoju men w drugim :D

hejo niedzielnie

jutro mam wizyte na 18,15... ach juz sie odczekac nie moge ale po wczorajszych bolach ktore na szczescie przeszly wezme torbe szpotalna jakby mi kazal zostac na wszelki wypadek zeby wszystko miec a n ie na drugi dzien. miejmy nadzieje ze jest ok. do tego dzisiaj mam zaplanowane tlko lezenie ale ... no wlasnie mialamlezec ale chce pojechac do antosia na cmetarz bo az wstyd przyjechaismy 26 tego sierpnia i ani razu nie bylismy :( bo to wypadlo i tamto..l. dzisiaj juz musze isc szybciutko i z powrotem do wyrka.

a gdzie jest ewwe?? pisalam do niej smsa ale nie odpisala i zaczynam sie martwic bo albo przegapilam jej wpisy albo jej dawno nie bylo... wiecie cos moze ??

Witajcie:)

missiiss juz pisałam kilka stron wcześniej że właśnie nie ma dlugo ewwe.....nic nie pisała, bynajmniej ja też nie wyhaczyłam:/// i na sms nie odpowiada...???!!!!
A Ty leż i odpoczywaj! to najważniejsze!

Ja juz ciasto w piekarniku wstawiłam, mam nadzieje że mi osłodzi trochę mój nastrój bo coś wyjść z dołka nie mogę:/
pogoda się popsuła niestety:/

miłej niedzieli;)

:-)Cześć dziewczynki:-).
Widzę że tu nerwowo w ten weekendzik:wściekła/y:,u mnie za to odwrotnie:-D. Jestem pełna optymizmu i dobrego humorku:-):-):-). Mąż po rozmowie w piątek stał się milusi i nawet do kompa nie podchodzi grać hi hi:tak::-). Cały wczorajszy dzień spędziliśmy razem,nawet ograłam go w monopoly dwa razy. Teraz właśnie szykuje obiadek,a ja się wyleguję:-p,
Życzę wszystkim takiego męża jakiego ja mam w ten weekend i oczywiście sobie takiego codziennie:-p
Pozdrowionka

lwiczkaszczesciaro :P moj obiecal ze dzisiajnie bedzie gral ale wyszlo z tego tyle: o 11.30 mowil z eidzie pograc na pol godzinki aprzyszedl o 13,20 :/m a teraz znow polazl na "pol godzinki" tiaaaa... ale pozniej tata z nami na cmentarz pojedzie niech tylko padac przestanie bo pogoda u nas do bani

sarka kurcze moze sprobuje zadzwonic do niej wieczorem jak sie nie odezwie bo zaczyna mnie tp niepokoic. a we wro tez taka pogoda pod psem ??:/

reklama
z powodu zaistnialych obaw o Ewwe heh wysililam swoja mozgownice i wlazlam na jej profil co pozwolilo mi zobaczyc ze byla dostepna wczoraj wieczorkiem moze nie ma czasu albo ochoty pisac, ale czemu nie odpowiada na eska?? :O mam nadzieje ze wszystko w porzadku z Ewwowym dwupaczkiem, a teraz spadam cos robic bo ciagle mam dziwny nastroj :O:O:O

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry