• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cześć babolki.
ja po spacerku i po wizycie. ale to na odpowiednim wątku zaraz opiszę :D
poza tym to chyba tęskniłam za polską jesienią - dla mnie fajnie, że nie pada, a na spacerek pogoda idealna dzisiaj była.

reklama
ewwe no to niezle z tym spaniem mialas... ale wam powiem ze ja tez... mam w pokoju dwie laski ktore chrapia okropnie a ta kolomnie sie odrocila i darla jape tzn chrapala i tak sie zaciagala zee koszmar.dzisiaj pewnie bedzie powtorka z rozrywki.... co do fot to tylko jak ze szpitala wyjde obiecuje :) o albo tu se zrobie komorea zobacze jakk wyjdzie ale to jutro jak jasno bedzie.

jutro bede wiedziala chyba kiedy wyjde bo beda wszystkie wyniki. jutro moj maz idzie mieszkanko iogladac wiec o kciuki prosze bo jakbym wyszla w sobote to od trazu bym chciala do nowego wejsc a nie wracac do rodzicow :) moze sie uda ale nie vzapeszam.

jeszcze tylko dwa razy na cukier bbbrrr a potem laba :)

Hej Mamusie:) U nas też dziś cały dzień pada i ledwo się zmobilizowałam rano żeby wstać na badania, tym bardziej że noc miałam bezsenną jak koleżanki:wściekła/y: po badaniach skoczyłam na ciucharnię z najlepszym towarem u nas, dziś dostawa. Myślałam że przy takiej pogodzie nie będzie ludzi, a tu szok!!! mało mnie nie staranowały kobitki jak dorzucili towaru... Właśnie sobie uświadomiłam że też praktycznie nic nie mam jeszcze dla dzidzi i chyba czas najwyższy wziąć się za porządne zakupy.

jezu wy też miałyście męczącą noc- ...w nocy tak mnie głowa bolała, że aż mi się niedobrze robiło, zasnąć w ogóle nie mogłam, wstawałam siku ze 2 razy ( a to mi się nie zdarza - na szczęście :) ) - za to odbiłam sobie dziś z młodym po południu i spaliśmy prawie 3h :)

ja to lubię taką pogodę :) tylko z małym gorzej - bo nie zawsze da się wyjść :)

od wczoraj ostro piorę dziecięce ciuszki... były już 3 prania a ja dopiero poprałam kocyki, pieluchy tetrowe i flanelowe, śpiworki i rozm. 56 już uprany się suszy, no i skarpetki, czapeczki, śliniaczki itp.. masakra ile tego mam :)

aaaa- dziecko zameldowane jest tam gdzie matka ...tak jak chyba krolcia pisała

obejrzałam sobie właśnie fakty i mówili o wcześniakach i jakoś tak mi się lżej zrobiło, że ratują już takie małe kruszynki... moje maleństwo już jest większe niż te cuda co tam pokazywali ale mam nadzieję, że za wcześnie mu się nie będzie marzyło wyskakiwać na ten świat :)

Odpowiadam na pytanie. Według gazetki wszystko dla dzieci ma być od dzisiaj. Jeszcze nie byłam. Może jutro mi się uda, a może wcale, ale mam nadzieję, że Wam się uda :)

ja dzis tez wymeczona - nachodzilam sie jak glupia, ale przynajmniej zwolnienie dowiozlam i dostalam skierowanie do gina na morgologie, mocz i tokso. taka bylam zmeczona, ze nawet do lumpka mi sie nie chcialo wejsc ...

jutro siedze caly dzien w domu i basta :)

Milej nocki!

reklama
hejka Babeczki
smile.gif

Przepraszam ze sie nie dozywalam...ale wyladowalam w szpialu ze skracaca sie szyjka
frown.gif
i musilam z tydzien tam polecec....wypuscili mnie ale musze lecec i uwazac na siebie
rolleyes.gif
co najwazniejsze dowiedzielismy jaka bedzie lec dziecia i bedzie to CORECZKA!!!
icon29.gif
icon29.gif
1_jupi.gif
imie jeszcze nie wybranepozdrawiam wszytskie
1_cmok.gif
flicka jak na avatarku to jest Twoj brzuch to ja wymiekam..... TAKI MAŁY?????????????? Ty jesz cos wogóle??

A z usg w 3D to ja juz zgłupiałam. Chciałam sie u nas zapisać na takie ale mi babka powiedziala że najlepiej je robić między 20 a 24 tyg ciązy bo wtedy obraz jest najczytelniejszy... A teraz jak mi jeszcze przyjdzie czekac 3 tygodnie na wizyte to juz wogole nie wiem czy jest sens kase wydawać jak za wiele widac nei będzie. Czy Wy sie dziewczyny decydujecie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry