Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
po badaniach skoczyłam na ciucharnię z najlepszym towarem u nas, dziś dostawa. Myślałam że przy takiej pogodzie nie będzie ludzi, a tu szok!!! mało mnie nie staranowały kobitki jak dorzucili towaru... Właśnie sobie uświadomiłam że też praktycznie nic nie mam jeszcze dla dzidzi i chyba czas najwyższy wziąć się za porządne zakupy.ainah &&&&&&&&
Dziś dostałam newsletter z carrefoura. Mają byc ciuszki dla niemowląt. Body i kaftaniki za 3,80, pajacyki za niecałe 8 zł. Jakieś butelki, smoczki i kocyki. Może warto byłoby to zobaczyć?
flicka jak na avatarku to jest Twoj brzuch to ja wymiekam..... TAKI MAŁY?????????????? Ty jesz cos wogóle??hejka Babeczki![]()
Przepraszam ze sie nie dozywalam...ale wyladowalam w szpialu ze skracaca sie szyjkai musilam z tydzien tam polecec....wypuscili mnie ale musze lecec i uwazac na siebie
co najwazniejsze dowiedzielismy jaka bedzie lec dziecia i bedzie to CORECZKA!!!![]()
![]()
imie jeszcze nie wybranepozdrawiam wszytskie![]()
![]()