• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Dzisiaj doszłam do wniosku że chyba bedzie chłopczyk wiem ze to za wcześnie ale.. gdzieś czytałam że jak ciągnie na słodycze to dziewczynka a jak odwrotnie chłopczyk.. no a ja na widok słodyczy... no.. bleee..:) mókj kochany przeszcześliwy jak mu o tym powiedziałam.. hehe :)

ja na Marcelka jadlam ciagle owoce... a w szczegolnosci nektarynki... normalnie kilogramami pochlanialam az mi ginek kazal ograniczac :sorry2: No i mleko 2 albo 3 lutry nawet dziennie :sorry2:
slodycze zawsze kochalam i z synkiem tez je jadlam, wiec chyba nie we wszystkich przypadkcha sie to sprawdza ;-)
Ale fakt jest jeden, od poczatku wiedzialam i czulam ze urodze faceta... smiejcie sie ale powaznie ja WIEDZIALAM ze to bedzie facet :tak:

Ja z Michalem mialam pociag do pomidorow, rzodkiewki, pomaranczy i cytryn!!
Teraz za to slodkiego mi sie chce...oby to bylo na corke :)
NIe wierze za bardzo w te zabobony ze jak kwasne to syn a slodkie to corka...organizm sie domaga tego czego mu brakuje ale fajnie by bylo gdyby sie mimo wszystko sprawdzilo :)

Widzę larvuniu, że starasz się o 3 bejbi. No, no .... Pozdrowionka :)

Marcelek i Franiu

Ja z Michalem mialam pociag do pomidorow, rzodkiewki, pomaranczy i cytryn!!
Teraz za to slodkiego mi sie chce...oby to bylo na corke :)
NIe wierze za bardzo w te zabobony ze jak kwasne to syn a slodkie to corka...organizm sie domaga tego czego mu brakuje ale fajnie by bylo gdyby sie mimo wszystko sprawdzilo :)

Ja wolę chłopca, ale co będzie, to się będzie kochać!!:-)

reklama
hehe pewnie ze tak tylko ze ja juz mam jednego chlopca wiec mi sie dziewczynka teraz marzy :)
A pierwszego chcialam syna i mam :)
jak sie okaze drugi chlopak to tez super bedzie :) Michal liczy na brata hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry