• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mamolka dzięki za odpowiedź:) Na szczęście taki ból pojawia się może ze 2 x dziennie i to nie codziennie i nie trwa dłużej niż 1min więc mam nadzieję że ok, ale jak coś mnie niepokoi to zaraz dzwonie do swojego lekarza bo tak jak mówicie każdy przypadek jest inny i po co się stresować.

Ja dziś intensywny dzień i padam "trochę" więc miłej nocki Wam kochane życzę!

reklama
ja tam ciagle z wyprawka jestem w polu - tzn. duzo mam po Nince, ale jeszcze przede mna dlugasna lista ... tak naprawde to czekam na kase, bo do konca pazdziernika ma nam splynac ekstra 1000 zl i za to zamierzam kupic wyprawke. ale tak jak pisze Tunia - wszystko jest dostepne na allegro, wiec miesiac mi spokojnie wystarczy :tak:

a ja dzis przysnelam jak bajke z Nina ogladalam - coreczka grzecznie po bajce poszla do taty, wykapali sie i dopiero mnie zbudzili o 20 :szok: ciekawe o ktorej teraz pojde spac ... maz juz w lozku lezy, a ja pelna zycia - czyba film obejrze jakis

a ja kupowałam kaftaniki na all bo mi się wydawało po cenach jakie widziałam w sklepie stacjonarnym, że są tańsze, a dziś kupiłam 4 kaftaniki po 8,90 zł w takim właśnie sklepie kupując ręczniki,

ręczniki kupiłam takie milusie z jednej i z drugiej strony mają inną fakturę ale są milusieńkie i z kapturkiem :)

za to śpiochy identyczne jak na allegro, dosłownie takie same jak wczoraj na all oglądałam, w sklepie dziś widziałam po 29,99 a na all za nie całe 20

więc to też różnie jest, butelkę lovi kupiłam dziś za 19 zł więc o parę zł taniej jak na all z przesyłką,

Ostatnio edytowane przez moderatora:
a ja kupowałam kaftaniki na all bo mi się wydawało po cenach jakie widziałam w sklepie stacjonarnym, że są tańsze, a dziś kupiłam 4 kaftaniki po 8,90 zł w takim właśnie sklepie kupując ręczniki,

ręczniki kupiłam takie milusie z jednej i z drugiej strony mają inną fakturę ale są milusieńkie i z kapturkiem :)

Tunia -wrzuc linka do tych reczniczkow. mnie nie chce sie grzebac na allegro wogole ostatnio. szybko cos sie zniechecam. w pierwszej ciazy to cale dnie sziedzialam na all ... juz skorzystalam z tego sprzedawcy od ciuszkow, ktorego mi podrzucilas :D

Hej

U nas na razie bez zmian. Tzn na bez zmian na gorsze. Ujscie zewnetrzne otwarte na palec, wewnetrzne zamkniete. Ciagle leki i jak tak dalej pojdzie to bedzie dobrze.
Chcialbym juz byc po porodzie zaczynam miec dosyc ;)

Marta tesciowa prosi o fotki szczegolnie Wiki - prosze wyslij mi lub Beacie na maila pokarzemy im.

Pozdrawiam wszystkich

Witam się niedzielnie z pięknym słoneczkiem za oknem, ja już po śniadanku ale póki mąż wstanie to chyba pójdę drugą kawę pić :) pozdrawiam wszystkim a chorowitkom życzę zdrowia

reklama
cześć i czołem

mój S. wyleguje się w najlepsze, Mati od wczoraj u moich rodziców, a ja się nudzę. Do tego jakaś strasznie głodna jestem:/

misia faktycznie kakao bez mleka - dość słabo to widzę...:)

wrubik...kawa powiadasz...zaraz smyknę sobie zrobić:)

a ja Wam powiem, że nie wiem od czego to zależy, ale (kiedyś wielka zwolenniczka allegro) zauważyłam, że coraz mniej się opłaca na allegro kupować. Prawie wszystko kupowałam w różnych sklepach stacjonarnych (oczywiście poszukałam takich tańszych). Ceny są niekiedy niższe niż na all lub takie same i nie dochodzi koszt wysyłki. Teraz jest taka tendencja, że wielu sprzedawców zarabia właśnie na drogiej wysyłce, więc koszty jeszcze bardziej rosną. Poza tym w sklepie sobie macam i widzę jak bardzo zdjęcia różnią się od rzeczywistości...
no i oczywiście w takich realnych zakupach jest większa magia:) W zasadzie tylko karuzelke opłacało się bezwzględnie kupić na all (w stacjonarnym 200, a na all 155).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry