Tematy ubraniowo-makijażowe?

Ja nie mam wiele do powiedzenia - w domu chodzę w czym mi wygodnie (ostatnio sukienki, bo nawet dresy piją w brzuch, szczególnie kiedy siedzi się 10 godzin przy biurku

), a wyjściowych rzeczy już niewiele pasujących mi zostało

Moimi przyjaciółmi stały się leginsy
Poza tym fajny weekend był, a właściwie jest

Wczoraj zrobiliśmy wielką rozróbę w domu, bo było wiercenie, sprzątanie szaf itp. Oczywiście mamy teraz bajzel i wszystko rozbabrane, bo robimy bardzo dokładne porządki, z wywalaniem zbędnych rzeczy, i wczoraj np. spędziłam 3 godziny na przeglądaniu płyt komputerowych, archiwizowaniu ważnych rzeczy na dysku zewnętrznym i wyrzucaniu zbędnych płyt

A wieczorem byliśmy jeszcze w Ikei, bo okazało się, że pudła na te graty będą niezbędne, żeby to jakoś wyglądało. Choć pewnie jeszcze do środy albo i dłużej zejdzie mi z uporządkowaniem wszystkiego
Dziś byliśmy w Rynku, połaziliśmy sobie. Mam jakąś super kondycję ostatnio, aż Mąż za mną nie nadążał i tylko mówił, żebym uważała na zakrętach

Spotkaliśmy się ze znajomymi, którzy mają 3,5-letnią córeczkę. Strasznie fajne dziecko

Mądra, śliczna, mówi pełnymi zdaniami, żywotna niesamowicie - rewelacja

Jak pościągaliśmy kurtki w kawiarni, to Mała przyleciała do mnie zdziwiona, mówiąc: "Ciocia, ale masz duży brzuch". Wytłumaczyłam jej, że tam jest dzidziuś itd. i obiecałam, że jak się obudzi, to będzie mogła zobaczyć, jak kopie. Na co Mała: łup łup piąstką w mój brzuch i woła: "Obudź się!"

Zadziałało, ale Franek z wrażenia dostał czkawki

Przynajmniej mogła poczuć wyraźnie jak podskakuje
Dowiedziałam się dziś też, że do porodu będziemy mieć jeden weekend wolny. Na wszystkie inne zapowiedzieli się jacyś goście. Okazuje się, że nawet Andrzejki musimy zrobić, bo parę osób chce nas odwiedzić

Nie ma to jak lać wosk w 38 tygodniu

Wszyscy stwierdzili, że najwyżej przeniesiemy imprezę na porodówkę
A dziś jeszcze jedziemy do szwagierki i jej chłopaka... Intensywny dzień

Uff... Ale się opisałam

Ciekawe, czy będzie Wam się chciało to czytać