• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hello!

U nas dzisiaj straszliwie ponury dzień! Jeszcze przed chwila dzwonił mój S., że jest poza miastem w trasie i jest biało!:szok: Śnieg sypie! I dziś wieczorem jedziemy pozmieniać opony w samochodach na zimówki.

Jeśli chodzi o weekend to masakra. Całą sobotę i niedzielę siedziałam u rodziców z Matim bo S. pomaga mojemu bratu w remoncie:/ weekend do d... bo nie zrobiłam nic, co miałam w planach:/ nawet do sklepu pojechałam dopiero w niedzielę o 22 (do całodobowego Tesco - tylko to mi zostało)
Teraz odgruzowuje mieszkanie i jakiś obiadek.
Generalnie to mam doła czuję się wielka, gruba, opuchnięta, zamulona, zmęczona i obolała:dry:
co do antyperspirantów to ja tez tylko nivea. Etiaxil mam też, ale jakoś mi nie podpasował (strasznie mnie pachy piekły po posmarowaniu)

w kwestii rzęs to moja mama sobie je zakłada od kilku miesięcy i moje trzy koleżanki już od przeszło roku. Fajnie to wygląda, ale ja się na nie nie piszę. Potem koniecznie trzeba je uzupełniać i to coraz częściej bo wypadają. No i jak jedna kumpela chciała zrezygnować i więcej nie zakładać to okazało się, że jej prywatne rzęsy są w stanie opłakanym i zakłada dalej. Ale jak pierwszy raz je zrobiła (koło 2 lat temu) to faktycznie efekt był fajny:tak:

pozdrówka dla cristalrose i anki

Ostatnia edycja:
a w ogóle to ja mogę rodzić dopiero po 21 listopada bo po długich rozmowach zdecydowaliśmy się z mężem że o ile nie urodzę wcześniej to chcemy pojechać do Łodzi ( 4h w jedną stronę ;/|) bo wygraliśmy bilety na koncert lykke li i szkoda byłoby z nich nie skorzystać - także trzymajcie kciuki bo wariatka chce jeszcze na koncert wyskoczyć :)

mamolka - to jak bedziesz w Lodzi, to daj znac - moze sie spotkamy :) koncert jest chyba 20 listopada na urdziny mbanku, tak?

olkale - efekt rzeczywiscie super. ale tak jak pisze olcia - ja bym sie bala, co bedziez moimi wlasnymi rzesami po kilku miesiacach uzupelniania...

trzymam kciuki za cristalrose. Ciekawe jak tam Anka ...

trzymam kciuki za

w sumie o tym,ze częsciej trzeba zakładać to nie słyszałam :( no ale mozę to indywidualna sprawa(?) ja pokusiłam się na czas kiedy bede w domu, bo później jak juz do pracy wróce, to bede sie malowała ...

moze można porostu przestać uzupełniać je... przeciez rzesy odrastają po jakimś czasie (ok 2 miesiace) o zdjęciu załozonych nie myslałam, bo ten klej to chemia...

dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, ja też sie powoli zbieram, jadę do szpitala na ktg, no i przy okazji zwiedzę porodówkę...:)

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny,
co do pocenia się, to również to u siebie zauważyłam i bardzo mnie to zdziwiło, zanim przypomniałam sobie jak pisałyscie że też Was to dotyczy :) Także pozostaje mi dołączyć do grona pocących się :)

Antylopka
jak się czujesz????

hello;)

Ja się budzę w nocy i jest mi gorąco - okropnie gorąco - i się zaczyna, bo albo muszę się rozbierać, albo podwijam spodnie, albo otwieram okno - za co bury od męża dostaję, ale jest mi tak gorąco, że normalnie nie mogę się pozbierać...ale z poceniem to jakoś tak normalnie:)

Kciuki za wizyty dziewczynki trzymam,

I dołączam się do mamolkowych obaw o HEJCZ,
z Cristalrose i ANką kontakt jest, więc zawsze się można dowiedzieć co i jak....

reklama
Mi tez w nocy jest strasznie ciepło. Całkowicie się odkrywam, a i tak śpię tylko w koszulce na ramiączkach:/
Co do pocenia to na szczęście jest bez zmian.

Nikt nie ma nr do hejcz?

wiecie co, świąteczny nastrój mnie powoli ogarnia:) najchętniej bym sobie puściła kolędy Preisnera...ale jeszcze chyba się wstrzymam:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry