Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...ja poczekam do 3 -8 grudniaZa tydzień 15 listopadato która pierwsza
![]()
Mnie też jeszcze 3 tygodnie do terminu zostało...ja poczekam do 3 -8 grudnia![]()
Wkurza mnie to że antyperspirant nie działa mi już i mam mokro pod pachami wrrr... Ale jak użyłam męskiego to zadziałał ale tylko raz,drugim razem znowu mokro((
Ja używam etiaxil-to taki maluśki roll-on pod pachy,polecam bo jest super. Smarujesz pachy na noc,rano zmywasz i się golisz,masz spokój z mokrymi pachami na jakieś trzy,cztwry dni. Można w ciąży używać,ja mam do skóry delikatnej. Całuski
wiecie co, świąteczny nastrój mnie powoli ogarnianajchętniej bym sobie puściła kolędy Preisnera...ale jeszcze chyba się wstrzymam
![]()
rodziłam na Polnej w 2007 i IP była zamknięta od soboty (ja przyjechałam we wtorek), najbliższy szpital który przyjmował z marszu to był chyba w Obornikach!! Minęło 3,5 roku i co??? nic miejsc nie przybyło! na polnej jest 10 sal, nie wiem ile w reszcie szpitali, ale jak widać za mało!! Tylko kogo to obchodzi?cwietka u nas w Poznaniu można wcześniej zadzwonić i się zapytać czy są miejsca na porodówce (żeby nie biegać od szpitala do szpitala) bo w tym roku faktycznie jest oblężenie i już były dni, że wysyłali za Poznań bo w żadnym szpitalu nie było wolnego łóżka. ale ja mam nadzieję, że to już za nami i w grudniu będzie spokojnie :-)
Bodzinka, ja siedzę w tygodniu całe dnie sama w domu. Mąż wraca z pracy o 18 najwcześniej. Niby pracuję, ale ciężko było. Dopiero jak sobie uświadomiłam, że Franek jest ze mną cały czas, to mi jakoś lepiejGadam do niego non stop jak głupia
Ale co tam - on to na pewno wszystko słyszy i rozumie
![]()