reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
pozdrowienia dla wszystkich od ANki. napisała, że ją badają i badają hehe ale możliwe, że jutro wyjdzie więc chyba wszystko ok. w każdym razie jak wyjdzie to się zglosi na bb i da nam znać co jest :-)

kategor musisz się kochana wziąć w garść żeby cię jakaś depresja ciążowa lub poporodowa nie dopadła. Nie daj się. Zrób to dla małego człowieczka w twoim brzuszku. Niedługo się zobaczycie i będziesz dla niego najważniejsza na świecie.

kategor kochana, przecież Ty wiesz że to normalne, każda z nas ma takie dni...ja ostatnio miałam mega doła a i nadal nie tryskam eadością, chodze przybita i jakoś mało co mnie cieszy, najważniejsze że mamy zdrowe dzieci a do porodu już naprawdę niewiele, co to w porównaniu do tego ile mamy juz za sobą...trzymaj sie przytul Jacka, pomiziaj się z maluchem i pomysl że jeszcze trochę i będzie jeszcze jedno cudo takie do kochania, mnie wtedy jak tak się rozczulam (najczęściej jak Wiktor juz śpi i wygląda jak aniołek:p) to aż mi łezki po policzkach leca....buźka:*********

Byłam u lekarza.
Szyjka miękka, długa [4,2cm] i zamknięta.
Ginka Aspargin przepisała - ale się zastanawiam czy jest sens brać, czy wystarczy się oszczędzac, żeby dziecko na szyjkę nie napierało zbytnio. Po co się faszerować? Chce urodzić w terminie :-D

GUFI ja jestem ostatnia do rozpakowania, bo termin mam na 23.12.

ja mam na 24.12 wiec dzien pozniej :tak:

kategor musisz się kochana wziąć w garść żeby cię jakaś depresja ciążowa lub poporodowa nie dopadła. Nie daj się. Zrób to dla małego człowieczka w twoim brzuszku. Niedługo się zobaczycie i będziesz dla niego najważniejsza na świecie.

wlasnie - wez sie w garsc, jak mowi ostatnio moja Ninka ;-) i nie przesadzaj z tym pzyspiezanm porodu, bo dopiero po 37 tc ciaza jst donszona.

a ja dzis wyskoczylam na zakupy spozywcze do Lidla i przy okazji kupilam kozaczki podobno skorzane, do pol lydki i cena 59,90 :szok: ciekawe, czy sie nie rozpadna. a swoja droga potrzebuje ich tylko do porodu, bo potem chce kupic jakies porzadne na styczniowych wyprzedazach.

kategor miło zobaczyć że nie tylko ja mam dość;-). Męczy mnie słoniowa objętość, ciężko wszystko robić, brzuch duży, d...pa też :baffled:. Drętwieję mi prawa ręka. W nocy bardzo chcę spać. Na lewym boku źle, na prawym źle, na plecach odpada. W nocy mam wrażenie że tylko chodzę do wc i chodzę i chodzę. Po swoich doświadczeniach z porodem, połogiem:baffled: i zatkanymi cyckami nie czuję się na siłach. Odwrotu nie ma ;-) ale jak na złość to wszystko powraca w myślach i kotłuje się w głowie. Ciuszków też nie mam jeszcze naszykowanych. Ciągle mi się wydaje że jest jeszcze czas... a tu 5 tygodni :dry:. Wypadało by już coś porobić.
Gosia inaczej się zachowuje w brzuchu niż Ola. Martwi mnie tym. Porównując moje dziewczynki to bardzo mało się rusza. Czekam na nią i boję się tego jak to będzie. Olka dała nam strasznie w kość. Ciekawe jak Gosia wygląda??? Czy dziewczynki będą podobne???
Kurcze, będę mamą dwójki dzieci :tak: Oooooo!!! :tak:

reklama
Antylopka ja cały czas nie wiem ktory szpital wybrać. biorę pod uwagę św.rodziny i polną. jeden i drugi ma swoje plusy i minusy. narazie na badania na nfz jeżdżę do św.rodziny i nie narzekam. ale wiadomo - sam poród to już inna sprawa i dlatego myślę o Polnej.
Anka i Sunnflower na pewno się wybierają na Polną z tego co wiem :)

Do góry