Antylopka
Potrojna mamuska
to daj znać co i jaka ja chyba zaraz skrobnę smsa do Anki bo jestem ciekawa jak się trzyma...
kategor - zmęczenie materiału, spoko, humorek powróci
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to daj znać co i jaka ja chyba zaraz skrobnę smsa do Anki bo jestem ciekawa jak się trzyma...
GUFI ja jestem ostatnia do rozpakowania, bo termin mam na 23.12.

kategor musisz się kochana wziąć w garść żeby cię jakaś depresja ciążowa lub poporodowa nie dopadła. Nie daj się. Zrób to dla małego człowieczka w twoim brzuszku. Niedługo się zobaczycie i będziesz dla niego najważniejsza na świecie.
ciekawe, czy sie nie rozpadna. a swoja droga potrzebuje ich tylko do porodu, bo potem chce kupic jakies porzadne na styczniowych wyprzedazach.
. Drętwieję mi prawa ręka. W nocy bardzo chcę spać. Na lewym boku źle, na prawym źle, na plecach odpada. W nocy mam wrażenie że tylko chodzę do wc i chodzę i chodzę. Po swoich doświadczeniach z porodem, połogiem
i zatkanymi cyckami nie czuję się na siłach. Odwrotu nie ma ;-) ale jak na złość to wszystko powraca w myślach i kotłuje się w głowie. Ciuszków też nie mam jeszcze naszykowanych. Ciągle mi się wydaje że jest jeszcze czas... a tu 5 tygodni
. Wypadało by już coś porobić.
Oooooo!!!