• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć brzuszatki,tyle napłodziłyście dzisiaj że nie nadrobie,jutro wszystko na spokój doczytam i wtedy się odniosę do waszych postów.Ja po wizycie ale to na odpowiednim wątku,potem wypad na miasto na końcowe zakupy i impreska z której wróciłam i jestem padnięta.
MISSIISS &&&&&&&&&&&&&&& ZACIŚNIĘTE
Mykam śpiulkać.Miłej nocki:-)

reklama
Missiiss &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za Was!!!:tak:

Mnie też brzuch twardnieje kilka razy dziennie. Wieczorami dochodzi do tego lekki ból jak na @. Także mam nadzieję, że tam na dole wszystko powolutku zaczyna się przygotowywać.:-)
Młodego urodziłam przed terminem i teraz też mam nadzieję rozpakować się wcześniej.:happy2:

missiiss najważniejsze, że jesteś pod dobrą opieką:) Ty i Jasiek:) Buźka dla Was!

gosia super demotywator:) choć akurat w moim przypadku to idealnie prezent z okazji dnia kobiet:)))

olkale od mariolki powiadasz...:) chyba chodziłam kiedyś do niej:D

To i ja pomarudzę;) Ręce i nogi opuchnięte, ręka drętwieje, w czubkach palców prawej dłoni nie mam czucia, buty (balerinki kupione rozmiar za duże) są za ciasne, miednica i spojenie boli, ledwo chodzę, dźwig potrzebny prawie przy każdym wstawaniu. Wszystko? Jak mi się coś przypomni, to dopiszę ;) Uroki wysokiej ciąży. Mnie też jest gorąco, ale akurat na to nie narzekam. Radzę sobie otwierając okna i wietrząc wszystkie możliwe pomieszczenia. Właściwie to nawet mi na rękę, bo mogę chodzić w cieńszej kurtce i tych moich balerinkach i nie jest mi zimno. Mam nadzieję, że pogoda nie będzie szaleć do porodu, bo na śnieg w takich butach raczej nie wyjdę, a wtedy będę miała problem;)
Chciałabym urodzić troszkę przed terminem, ale pewnie znając moje szczęście wyjdzie na odwrót. Tak bardzo chcę być w domu na święta...

Mississ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kciuki za Mississ zacisnięte.a mnie bola plecy, brzuch, ani lezenie ani chodzenie nie pomaga, nie umiem zasnac choc od h powinnam juz spać...Cholera znowu boli...

Mississ &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Każda z nas chciałaby być na święta w domku.
Właśnie wróciliśmy z małżem z kina, byliśmy na - zamin odejdą wody. Powiem szczerze, że spodziewalismy się czegoś lepszego. ;/ Miłej nocki kochane mamusie.

Mississ - oczywiście mocne kciukasy.

Dziewczyny, ja chyba przestanę jeść... codziennie wieczorem tak przeokropna zgaga =( Już nawet nie wiem po czym =(

reklama
moje dziecko było dziś chyba za grzeczne, bo teraz od 21 robi problemy ze spaniem...
mi już oczywiście cierpliwość się skończyła i teraz Marcin do niej poszedł. mała łobuziara zaczynała kaszleć (w sensie wymuszac) i wołac z pokoju - oj rodzice, chyba jestem chora, kto mi pomoże zasnąć?
buuuuuu..........
już prawie spała, grzecznie cichutko po przeczytanych bajkach i usłyszała, że tatuś wrócił. No i jak jej dał buziaka, no to ona, że nie idzie spać, tylko z nami posiedzi, bo jest "duzia dziefcinka".......... ratunku!!! niech idzie spać, bo chce męża na wieczór odzyskać!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry