Hejka
Oby u
Missiiss wszystko się powoiodło i jeszcze do tego 22 listopada Jaś posiedział!!! czekamy

) &&&&&&
Ja dziś pospałam do 10!!! ostatnio choroba dała mi w kość i niedopspana byłam permanentnie, także dzis odbiłam i jak tylko panowie rano wyszli z domku ja wskoczyłam pod kołderkę. Mili dzielnie spała ze mna i nawet nie próbowała mnie budzić hehehe
Dziś w planach nie mam nic, musze ogarnąc chałupkę i zrobić obiad jedynie, a potem pojechał po małego do przedszkola.
Ciekawe kiedy mi dojdzie łóżeczko (zamawiałam 4 listopada) i te wszystkie rzeczy co zamówiłam.
kategor no od razu inaczej kochana się czyta takiego posta!!!

)) wygoń chandrę (wiem, ładtwo pisać...) raz a dobrze! Powodzenia na wizycie&&&&&&
Ewelinka Tobie również !!! &&&&&

))
mamolka zwariowałabym z takim kotem://// a może zamekaj go gdzieś na noc, np w łazience, tam mu pościel i niech tam śpi, mój pies za to zwalił dziś w nocy wielka kupę!!!!! łaskawy był że z boku przedpokoju i że nie wlazłam idąc do wc ale myslałam ze zwariuję!!!! ale tez wiem że może troche w tym mojej winy bo i przez pogode i chorobę zrobiłam się bardzo oszczędna w spacerach z nim i dosłownie wylatujemy na chwilę i byc może nie zdażył się załatwić....://