Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
po porodzie Migotki wyszłam ze szpitala z jej wypisem, a bez swojego i odbierałam go na drugi dzieńHej
Ja juz w domu! Bez wypisu im zwialam, ale jutro odbiore.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Ja tylko wpadłam się przywitac i uciekam do lekarza, trzymajcie kciuki.
a mi pusto bez psa, bo zawsze miałammamolka współczuję nocnych przygód z kotem, a Sarka tobie z psem... ech też zastanawialiśmy się nad małym zwierzątkiem w mieszkaniu, ale stwierdziłam że ani w ciąży plus do tego 2,5letnie dziecko z 4piętra na spacerki sobie nie pochodzę, ani z kilkudniowym maluszkiem w wózku plus starsze dziecko plus pies czy kot...

wczoraj nawet mojej już nie widziałam jak spała, za to rano, przyszła do nas po 6 jak Marcin wstawał (czyli w sumie to do mnie przyszła) i wtuliła się ze słowami "kocham Cię mamusiu" i śpioch dalej:-)Kategor to prawda,maluchy są słodkie,mogą wyprowadzić z równowagi w sekundę ale potem jak się patrzy na śpiące to takie słodziutkie aniołeczki![]()

więc dom to pewnie będzie istny cyrk