Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dokładnie, mega uroczyCudo poprostu,mały aniołek:-) A przez te włoski wygląda jakby był już miesięcznym bobaskiem a nie noworodkiem z 22godzinnym stażem na tym świecie![]()
kiedys z ainah21 umówiłyśmy się na przystanku tramwajowym i choć obie byłyśmy, to się nie widziałyśmy i w efekcie spotkałyśmy się u niej w domu, hehe stałyśmy na przeciwnych końcach wysepki, i jakoś żadna nie wpadła, aby się przejść i zobaczyć... a to podstawówka chyba była i komórek nie miałyśmy...Salomii to też zdolna jesteśzgubić koszyk w sklepie to jak zgubić samochód na parkingu:d:d:d
to następny post może ze szpitala??cześć dziewczynki - ja tylko na chwilę bo internet padł - kurcze w najgorętszym momencie i z telefonu piszę, a to jakaś masakra wysłać.
Kurcze Wiolcia - wiedziałam - gratuluję.
A ja ze skurczami od 2 godzin ale chyba to jeszcze nie to bo nie regularne chociaż wydaje mi się że to po prostu jeden wielki skurcz.
Jak mi naprawią net to wsyztko doczytam co u Was. W każdym razie za wszystkie trzymam kciuki i tulę mocno
opis mało zachęcający, ale pamiętaj, że nie ma to wpływu na przebieg porodu.A my wczoraj zwiedzalismy porodowke.
troche sie przerazilam, ze to juz niedlugo, i jak ja dam rade urodzic to dziecko.
Izba przyjec taka skromniutka, kozetka z ktg, miejsce do golenia jesli na porodowce kozetka do golenia i lewatywy jest zajeta akurat.
Miejsce do zostawienia rzeczy, winda 1 pietro, oddzial polozniczy, noworodkow i porodowka.
Na porodowce jeden WC! Porazka troche, jesli akurat 3 rodzace maja lewatywe[zawsze mozna na patologie isc jesli do porodu jakos super daleko.
Boks widzielismy jeden, za suwanymi dzrwiami, z dosc nowoczesnym lozkiem i przysznicem [prysznic w kazdym boksie] Ale noksy przeszklone mimo ze mlecznym skzlem, to swiatlo z korytarza wpada, nie da sie zorbic intymnego polcienia. Da sie wieczorem o ile zgasza swiatlo na holu, za dnia na pewno nie da sie.
Widzialam kącik noworodka na koncu korytarza - marzeniem by bylo jakby taki kacik byl na kazdej sali :]
I jeszcze zalapalismy sie na osttani krzyk rodzacej, zatkalam uszy bo okrzyk jak z horroru
Lekarz wczoraj na konsultacji jak poszłam z tym bólem brzucha w okolicy blizny..A i tak odstawiłam go dopiero godzine temu po interwencjach mam i kolezanek bo sie bałam...Bo prowadzący kazał jeszcze brać na ostatniej wizycie.. 2 tygodnie temu...Ale on się zmył na urlop, blizna bolała..Zreszta mój prowadzacy to taki drugi Wiolciowy lekarz...Dlatego poszłam na konsultacje..A szkoda gadać...Jakbym sie o ta blizne nie bala to pewnie bym jeszcze z tydzień pociagneła...Ale i tak powiedział mi, że na fenku i tak bym mogła urodzic tylko by mnie bardziej wymęczyło...A blizna cieńka...Jeszcze penie cc zalicze...No i najlepiej będzie jak się Dzidz teraz zapekluje...I odmówi wyjścia na świat hi hi hi hi.bodzianka a ty tego fenka to odstawiłaś sama czy ci lekarz kazał?
Może o to jej chodzi????ewwe błagam bo zaraz urodze ze śmiechu![]()
Mój prowadzący to nie był łaskawy mnie zbadać ani razu, tyle co w szpitalu...A blizna jest taka cienka, że może się rozejść...I mam jechac do szpitala jak tylko brzuch będzie mnie bolał...Oglądał ją przez usg dopochwowe...Mój prowadzący jak sie ostatnio dowiedziałam ma kilka spraw o zaniedbanie...Takzę najchetniej już bym do niego nie szła...Bo mnie facet wkurza na maksa..Już ze dwa razy wyszłam od niego z płaczem....Bodzinka bo ja bym tego fenka jeszcze z tydzień nie odstawiała...bo chyba Twój prowadzący kazał dłużej z tego co pamiętam...może lepiej jeszcze połykać, lub choć nospę zjadaj, żeby nic sie czasem nie rozhulało bo jeszcze czasu trochę masz![]()