Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej wszystkim
Beacie leci krew z nosa... nie jakos mocno ale husteczka jest czerwonaczy to cos moze oznaczac. 2 dzien jej leci
hejo
mazmi lapka dostarczyl. ja dalej na przedporodowej , wczoraj chcieli mnie na porodowke brac b skurcze mialam co 3-4 minuty mocne ale szyja tylko na 4cm sie otworzyla... cala noc bolaloi krew troche leciala i duuzo sluzu bleee... dzisiaj mnie nie badali na ktg dalej skurcze regularne ordynator wpada i mowi bo widzial mnie 3 dni temu na porodowce : pani dalejnie urodzila?? i kazal chodzic. a ja chodze i chodze i prysznic cieply i masaz brzucha i glupia szyja nic. a skurcze bola nadal :/ bezsensu... mam nadzieje ze jaskowi te skurcze kilkudniowe nie zaszkodza. moze dzisiaj roizchodze w koncu .... bo ponoc od 5 cm na porodowke znow a jestem na przedporodowej. imoze jak juz te 5 cm bnedzie to mi oksytocyne wlacza i podkreca te skurcze moze sie ruszy no nic zobaczymy....
ide spacerowac
joamar kciuki trzymam &&&&&&&&