Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ainah.. to duzo takie cisnienie, niezaleznie czy w ciazy czy bez jest za wysokie niestety.. a puchniesz i masz jakies inne objawy ktore Cie niepokoja procz bolu na @?
Moze byc tak ze zmiana cisnienia jak np boli Cie glowka ale jesli nie przejdzie _Ci do jutra dzwon do lekarza.
Hm...też bym się przeraziła, bo nie miałam czegoś takiego...ale być może to nic groźnego... także nie martw się na zapashe?? wlasnie zobaczylam ze moj brzuch wyglada dziwnie:O:O
caly jest taki powiedzmy rozowy a na dole pionowy pas szerokosci 5 cm od majtek do pepka jest blady jak sciana!! mam to od popoludnia:/// troche przerazajace nie wiecie co to???

i bardzo inteligentne;-)
!!!! Tak jak całą ciążę przeszłam w zasadzie bezproblemowo i bezbólowo tak na sam koniec takie atrakcje
!
!!!!
Ewa jaka Ty dziś pozytywnie nastawiona do świata :-) Można nawet wyczuć, że czujesz się lepiej.
[...]
A ja w domu, chociaż powinnam być w tej chwili w kościele. Mama zarządziła, że mam zostać w domu, bo pogoda nie dla mnie, bo mogłabym się poślizgnąć i przewrócić.
Ainah dlaczego masz dziwne przeczucia??