Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

a juz myslalam ze mi to nie grozi. 
Powiem Wam dziewczyny, że jakoś dziwnie sie tu czuję...nie to, że nie interesuja mnie już wasze ciąże bo wrecz przeciwnie z wielka radościa czytam o kazdym kolejnym grudniaczku ale jakoś mało tu dla nas, rozpakowanych mamusiek miejscaZ niecierpliwościa czekam na wątek, w którym bedzie można pogadac o tych wszystkich radosciach i smuteczkach swiezo upieczonej mamy i maluszka ;-)
jakoś mi tu obco...ale już niebawem wszystkie będą po drugiej stronie mocy, i wszystko wróci do normy:-)

i wialo ze myslalam ze sie dom zawali.Dziwne, w grudniu burza
Teraz lece troche posprzatac i biore sie za obiad-czyli dzien jak co dzien tylko z inna data

bo zostanę tu z sarką sama hehe ja mam suwaczek jaki mam, a dotychczas ani jednego objawu zbliżającego się porodu :-( oczywiście poza nastrojem
myślałam, że może do dzisiaj się coś zmieni bo jadę na ktg ale jak była cisza tak jest nadal wiec pewnie zrobią ktg, gin mnie zbada i powie, że nadal wszystko dobrze i pozamykane. już tracę nadzieję, że to się kiedyś zmieni hehe