Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
przypomniało mi się zaraz jak nam madalia pisała, ze pod koniec dzieje się coś z twarzą i wygląda się inaczej ale ja tego nie widzę hehe w kazdym razie ja się śmiałam, że w takim razie jest nadzieja i dla mnie, że kiedyś urodzę 
baaa nawet się poryczałam - coś mi się faktycznie w tej ciąży odmieniło. jak widać dzisiaj mam dzień lenia. i oczywiście zapomniałam, że mialam iść do sklepu i jak wrócilam od babci to od razu wskoczyłam w dresy i będę się musiała znowu przebierać. a to już mnie męczy 
Dziewczyny - juz mamuśki! mam pytanie - czy czyścicie codzień noski swoim maluchom woda morską??? nie moge sobie przypomniec czy Wiktorkowi tak pielegnowałam, bo szkoły sa dwie-jedna że należy codzień oczyścić, inna że nie trzeba, jak robicie?