Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Hej dziewczyny mam pytanie jak długo po odejściu czopa i plamieniu czekałyście na poród? Ja miałam wczoraj skurcze, dzisiaj od rana tez no i caly czas odchodzi czop ale teraz juz nic nie czuje nie ukrywam ze fajnie byłoby juz w koncu urodzić
elena jestem wstrząśnięta opisem twojego porodu... szok! W zasadzie to przeżyłaś poród sn ( z nacięciem krocza włącznie) i cesarkę! Najważniejsze, że malutki cały i zdrowy.
Elena szczerze wspolczuje przejśc podczas porodu..Z wyjatkiem wywoływania to prawie jakbym czytała mój pierwsz...I ten ogromy starch czy wszystko będzie w porzadku z dzieckiem...dobrze, że trafiłas na takich lekarzy.Mykam bo Młode płakusia.
Aggie26 mi dokladnie odszedl caly czop w poniedzialek wieczorem a w srode wieczorem juz czulam pobolewanie dziwne w tylnej czesci miednicy i poszlam sie ogolicw nocy mialam sobie lekkie skurcze no i ok 6 rano w czwartek odeszly wody
)