Antylopka
Potrojna mamuska
napisz co tam nabazgrał to może ci "przetłumaczę" na ludzkibyliśmy dziś na usg bioderek ale "wynik" taki chiński że bez ortopedy nic nie zrozumiem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
napisz co tam nabazgrał to może ci "przetłumaczę" na ludzkibyliśmy dziś na usg bioderek ale "wynik" taki chiński że bez ortopedy nic nie zrozumiem![]()
A co ma powiedzieć mój kręgosłup jak u nas leci 700 gramów na tydzień?... Ja już Pucka nie ważę
Dziś na 14 mamy neurologa! Kciuki! Myślę, że będzie ok, ale nerwy są...
Aha - nowe globulki są superTamte faktycznie musiały mnie uczulić, trzeba będzie spisać ich skład na przyszłość. Rano ciut globulki mi wyleciało pokruszone i trochę już rozpuszczone się minimalnie sączy, ale to chyba normalne?
Ale po kilku godzinach dreptania po kuchni juz mi sie cierpliwosc konczyla i obudzilam mezusia
A jakie kupki robia wasze dzieciaczki? Bo Jas od wczoraj robi bardzo wodniste i zaczyna mnie to niepokoic a nie wiem czy powinno![]()
Ewa - weszłam w "ważne, przydatne.." podczas śniadania i te kupy mi jakoś średnio do bułeczki pasowały ;-)
Kciuki za wizytę zaciśnięte. A jeśli zważą Frania, to napisz, ile ma, bo bardzo jestem ciekawa, ile kilosków ma Twój żarłoczek.
u mnie nie ma tego zdziwienia, bo mój brat jak miał 2,5 miesiace ważył 8 kg, a urodził się 3,760Szczerze mówiąc mam nadzieję, że go nie zważąBo już wszyscy w rodzinie robią TAKIE oczy jak mówimy, ile Pucek waży. No ale co ja na to poradzę, że on tyle je?
![]()