Antylopka
Potrojna mamuska
superAntylopka przyszła wczoraj nam ta mata Rainforest FP - jest super, mała leżała pod nią godzinę czasu, a jeszcze Wiktor się z nią zabawiał i bo i jemu się podobałazadowolona jestem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
superAntylopka przyszła wczoraj nam ta mata Rainforest FP - jest super, mała leżała pod nią godzinę czasu, a jeszcze Wiktor się z nią zabawiał i bo i jemu się podobałazadowolona jestem
![]()
z racji tego iż nie jestem z Wami od początku to nie wiem i mam pytaniesupermoja Migotka tez jest zachwycona i chetnie się bawi a Adaśkiem na tej macie
oj, znam to, Moja mama ponad 300 km ode mnie i naprawdę bardzo żałuję, że tak daleko. Żeby nie mieszkanie i przede wszystkim praca już po urodzeniu pierwszej córeczki wróciłabym pod skrzydła mamusi!!! a tak jesteśmy tu sami i z upływem czasu coraz bardziej jest to odczuwalne, np teraz był dzień babci w przedszkolu i niestety - musiałam ja przyjść, bo babci nie było(...) Też myślę, że przeprowadzka do rodziców to dobry pomysł. Będzie więcej osób do opieki nad dzieckiem. Sama żałuję, że mam mamę 180 km stąd.
no i w ogóle, nigdzie wyjść z mężem nie możemy (chyba, że załatwimy opiekunkę do dzieci).