Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a wiesz co robilas? Gotowalas
Pieklas jakies pyszne pasztety
Chyba za duzo piszesz o gotowaniu i taki tego skutek
Ale czy Jas mi pozwoli to zobaczymy:-)
teraz sobie jeszcze slodko śpi ten mój bobas a ja nie wiem nadal w co się ubrać na te chrzciny hehe muszę chyba wszystko zaraz wyrzucić z szafy i coś się wybierze 
.
! Aż mi się wcześniej wstać chciało!!!:-)
, ale po ostatnich akcjach w domu z chorobami zapomniałam na czas zamówić
. Może do kina się wybierzemy, bo M dostał urlop i będzie w domku trzy dni dłużej
.u nas niestety sie nie sprawdzil ale ciesze sie ze u Ciebie zaskutkowałpodalam malej pierwsza dawke tedo debridatu i wiecie ze spi!!!!! jaaaaaaaaaaaaaaaa spina sie jeszcze czasem, ale jest spokojniejsza ja to widze.
troche plakala jeszcze wczesnije, ale teraz hyba zadzialal ten lek, bo i pierdziala niezle a teraz spi mi na klacie. Boje sie ja odlozyc trpche yhy ale i tak jestem szczesliwa ze dziecko mi spi w koncu!
ale mam problem z tym debridatem.'
lekarka mi nie napisala przez ile dni mam podawac dawke 2 razy dziennie. tylko mi strzalke zrobila zeby przejsc na dawke 3x dziennie, ale nie napisala po ilu dniach yhy
asia
a ja mam pytanko o chrzciny - kto odpala świecę - ojciec czy chrzestny?? bo każdy mi inaczej mówi, a wczoraj na naukach ksiądz nie wspominał o tym i zapomniałam zapytać :/