• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam was moje kochane:-)Wpadlam sie zameldowac ze juz wrocilismy z PL i mamy sie dobrze.Jas podroz zniosl cudownie.Cala noc spal.Budzil sie jedynie na karmienie i zaraz znow zasypial.Jakby nie patrzec to 13 godz.Ale Jas juz w brzuszku, po operacji pokazal ze jest twardzielem:tak:
Teraz spi i mam nadzieje ze pozwoli mi was choc troszke poczytac.
Milego dzionka wam zycze;-)

reklama
hej

pęka mi dzisiaj bańka:/// dosłownie umieram...chyba migreny wracają niestety...

dzisiaj wpada do mnie psiapsiółka na pogaduchy, więc muszę zaraz ogarnąć chałupkę...

wszystkim życzę... wesołego pączka!...

Dobry kochane.
Ja padam na pyszczek...Dzis siedzimy w domu bo mamy awarie wózka...No nic porobie decoupage...Ach mam doła i nic mi sie nie chce...Byle do srody i terapii małzeńskiej...Ale wiem, ze jedna wizyta nie wiele pomoze...

A u mnie dziś nie pączki, ale ciastka francuskie. I chyba w związku z tym zrobię sobie Mardi Gras, czyli tłusty wtorek, jak we Francji, bo nie mam dziś czasu na pieczenie...

A u mnie dziś nie pączki, ale ciastka francuskie. I chyba w związku z tym zrobię sobie Mardi Gras, czyli tłusty wtorek, jak we Francji, bo nie mam dziś czasu na pieczenie...
no wlasnie ja tak to sobie tlumacze bedac na diecie ze soboe "tlusty czwartek" zrobic moge zawsze kiedy chce niekoniecznie dzis!....tylko czy to do mnie przemowi do wieczora???:-(

Witam.
z dziecieciem na reku, czekamy na zakupy z PiP, w poludnie spacerek, musimy odrobic wczorajsze latanie po galerii i mojej pracy
wiecej na razie nie popisze bo maluda nie da

Hello a ja właśnie czekam aż,aż zechce mi się ruszyć 4 litery i iść na spacerek bo pogoda piękna,słoneczko kusi i kusi :)

Hej.
A my dziś wyspani:-D! W związku z tym mam zapał do zrobienia pączków! Bo wczoraj to jeszcze nie byłam pewna czy będzie mi się chciało!
Wesolego paczusia!

a u mnie nie ma tlustego czwartku :) wogole musze poczytac skad sie wzial tlusty czwartek bo niepamietam :S

my zaraz lecimy do pediatry i moze zawierusze sie do hm kupic moja wymarzona kamizelke hehe pamietam ze zobaczylam ja poerwszy raz w kwietniu ubieglego roku kiedy juz tylam:D ale nie kupilam bo nie wiedzialam jaki rozmiar bedzie mi dany po porodzie(wtedy nawet balam sie myslec o porodzie by nie zapeszac eeehhhh) no i znowu sie pojawily wiec moze sie skusze choc znajac zycie to nie bedzie juz rozmiaru bo nie kupilam kiedy przymierzalam w zeszlym tygodniu! ha! taka kara!

I chcialam zapytac co sadzicie o kolczykach u tak malej dziewczynki?? Tzn kolczyczki sa malutkie i bezpieczne ale co myslicie o przekluciu uszek u 4 miesiecznego szkraba?

Milego dnia

hej,
my po spacerze, małych zakupach żywnościowych, pączków się oczywiście najadłam.

Salomi, wg mnie nie wygląda to fajnie:no: i nie podoba mi się w ogóle. Moja córka nie ma przekłutych uszu i pewnie jeszcze jakiś czas nie będzie miała.

A u mnie nadal nie ma okresu i pytanie - kiedy po zakończeniu dokarmiania pojawia sie okres? wiem, że już to było gdzieś pisane, ale nie pamiętam dokładnie gdzie:-( denerwuję się, choć do tej pory gumki spełniały u nas swoje zadanie, ale to ma byc pierwszy okres po porodzie i nie ma go, więc mam stresa.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry