• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam się i ja,ale niestety nie pączkowo. Jeszcze ani jednego nie mam za sobą i nawet jakiegoś w planach:-(
Całkowicie zapomniałam przez moje pociechy kochane że dziś czwartek:-)

Sebula daje mi dziś do wiwatu i to ostro,nie zmrużył jeszcze oczu od rana i jest maruda jakich mało.Nawet o dziwo na spacerze nie chciał spać.

A mi się bardzo podoba taki maluszek z kolczykami w uszkach ale sama się na to nie zdecydowałam i Oli nic takiego nie posiada:-)

Oki to by było na tyle bo syrena wzywa. Miłego czwartku i słodkich,nietuczących pączków.
Ps. Przy okazji też poproszę takiego:-D

reklama
Gdybym nie weszła na forum to nawet nie wiedziałabym, ze dzis tłusty czwartek.
Ja miałam 5 lat kiedy przekłuto mi uszy. Tak wogle uszy można przekłuć najwczesniej dopiero jak dziecko ma podstawowe szczepienia.

No paranoja... Dziś tłusty czwartek, a ja jestem głodna. Jutro jedziemy do rodziców na cały weekend, więc nie uzupełniałam lodówki. Jak Mąż zaraz z pracy nie wróci, to padnę z głodu.

Odnoszę wrażenie, że Franek chce się powiesić na własnym śliniaku...:/ To chyba z rozpaczy, że nie da się go zjeść.

a ja znowu pączka wsunęłam... matko, niech się kończy ten dzień;-)
ale taki apetyt może dlatego, że dostałam dziś okres, w końcu!!! a tak panikowałam i panikowałam, że mąż przed praca poszedł odebrac szczepionke dla Milki i od razu test dla mnie kupił:-D

u nas jutro kontrola w poradni preluksacyjnej. Oby było ok!

Elena, ja widziałam 7-miesięczne dziewczynki z przekłutymi uszkami!! akurat dla mnie to ani ładne nie jest, ani bezpieczne.

hej

ja zaraz wybieram się na spacerek. Głowa nadal boli:///
dzisiaj zjadłam tylko jednego pączusia, ale nie powiedziałam jeszcze ostatniego słowa:D

z dobrych wieści do jednym klientom spodobało się nasze mieszkanko i dzisiaj koło 20 przychodzą obgadać szczegóły:))) trzymajcie &&& aby się udało je sprzedaż po jakiejś przyzwoitej cenie.
salomii ja też się ostatnio rozglądałam za krzesełkiem i znalazłam jedno fajne, ale cena trochę wysoka...
Promocja FISHER PRICE ZEN Krzeselko do karmienia (1467755796) - Aukcje internetowe Allegro i to jest jeszcze najniższa cena... na innych aukcjach jest po 599 zł...trochę drogo

co do uszu to mi się to też nie podoba...

mi się nie podobają przekute uszy u takich malych dziewczynem. w życiu bym swojemu dziecku tego nie zrobiła :-D

my po kolejnym szczepieniu. mam nadzieję, że będzie ok. teraz Miki gada z kocurami z karuzelki.
mam pytanko - czy jak dzisiaj miał szczepienie to jutro możemy iść na spacer??? oczywiście jak nie będzie temperatury miał...
następne szczepienie za miesiąc i to by było na tyle z pierwszych trzech szczepień :-D

Ja się naoglądałam małych dziewczynek cyganeczek całe życie i co kolejna to śliczniejsze kolczyki w uszkach:tak:. Mnie się to u nich strasznie podobało! Takie śniade czarnulki śliczne!

Koleżanka była ze swoją córą 10 miesięczną u kosmetyczki na przebicie uszek i tam jej powiedzieli, że lepiej z młodszym dzieckiem przychodzić, bo takie starsze to się może ruszyć i zejść z pistoletu, a małe to na śpiąco można nawet.
Sama miałam takim pistoletem przebijane, nic nie boli, nie zdąży zaboleć. Resztę dziurek przebijałam sobie już sama(12 w sumie:tak::-D) i jak się to szybko zrobi to jest ok i nie boli.

Salomii ja bym nie przebiła..Nie podoba mi sie u tak malych dziewczynek...Kuzynki córa prawie roczna ma i jakos tak mi to nie pasi...Ale moja mama mówi, że o gustach się nie dyskutuje;-)
Ewa ja miałam przebijane uszy w wieku 14 lat pierwszy raz, sama taka decyzje podjełam i bolało jak cholera.
I nikt mi nie wmówi, ze to nie boli.
Teraz sa inne metody. Nawet sa aparaty, ze "bezszelestnie" mozna przekłuc uszy.​

reklama
mi się nie podobają przekute uszy u takich malych dziewczynem. w życiu bym swojemu dziecku tego nie zrobiła :-D

my po kolejnym szczepieniu. mam nadzieję, że będzie ok. teraz Miki gada z kocurami z karuzelki.
mam pytanko - czy jak dzisiaj miał szczepienie to jutro możemy iść na spacer??? oczywiście jak nie będzie temperatury miał...
następne szczepienie za miesiąc i to by było na tyle z pierwszych trzech szczepień :-D

Jak ja pytałam pielegniarke to powiedziała, żeby postepowac z dzieckiem jak dotychczas.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry