Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
mój skrzat jak napisałam wczoraj, że budzi się co godzinę to dzisiaj już spał ładniewczoraj napisałam, że pije maks 5 minut już tylko i postanowił powisieć dzisiaj 15!! hehe ot tak, żeby zrobić na odwrót hehe a najgorsze, że napisałam, że ostatnio jest bardzo grzeczny i aż się boję pomyśleć co będzie dzisiaj - bo pewnie zapeszyłam hehe ale póki co to zaczął dzień jak zawsze i wlaśnie zasnął - czyli też w normie i regularnie więc mam nadzieję, będzie dzień jak poprzednie.
Elena miki też na początku sam się nudził, ale teraz ja go już przyzwyczajam, że musi czasami sam się sobą zająć bo ja bym nawet do kibla nie mogła wyjść. tak dlugo go nie biorę na ręce jak wytrzymuje... wlącze karuzelke albo włożę do leżaczka pod zabawki, co chwile się pokaże, gadam do niego ale w tym czasie biore się za inne rzeczy. dzień zaczynamy od zabawy. budzi się po 7 i do pierwszej drzemki (ok9:30) jest poranna toaleta i gadanie, zabawa itd. później się obudzi to karmienie i spacer, potem spanie i jak się obudzi to już musi się trochę zająć sobą. oczywiście pofika z 2 godzinki i idzie spać dalejpod wieczór wraca mąż do domu i to już zabawa, potem kąpiel, karmienie i nyny :-)
ja go naprawdę uwielbiam przytulać itd. ale na dłuższą metę nie dałabym sobie z nim rady, a i pewnie bym padla z głodu jak bym go nauczyła tylko noszenia na rękach.
jak szaleć to szaleć;-)a czemu by niby nie mozna było iść na spacer????mi się nie podobają przekute uszy u takich malych dziewczynem. w życiu bym swojemu dziecku tego nie zrobiła
my po kolejnym szczepieniu. mam nadzieję, że będzie ok. teraz Miki gada z kocurami z karuzelki.
mam pytanko - czy jak dzisiaj miał szczepienie to jutro możemy iść na spacer??? oczywiście jak nie będzie temperatury miał...
następne szczepienie za miesiąc i to by było na tyle z pierwszych trzech szczepień![]()
hmm ja powiem tak - podoba mi się (oczywiście nie skrajny malec jak tu Elena pisała-tygodniowy!!! bo to przesada i to gruba) ale tak ok roczku, przecież to trzeba przy tym uszku pogrzebać trochę po przebiciu, obracać żeby się wrosło w kolczyk, dezynfekować itp, nie zniosłabym jakby mi takie maleństwo płakało z bólu bo ja chciałam żeby ładnie wyglądało.yyh ja tak z doskoku
jestem nieco zaskoczona ze tyle przeciwniczek jest przeklutych uszek u maluchow(jedna zwolenniczka :O) ale super ze sie wypowiedzialyscie.
jesli ktoras z was zna dobrego neurologa w malopolsce np krakow, tarnow rzeszow lub innego lekarza do ktorego moglabym sie udac by zbadal Arlenke i jej rozne paluszki:/ u stopek to dajcie znac jak najszybciej, moze wasi lekarze pediatrzy znaja takowych.. np moj ginek polecil mi super interniste itd