wrublik7
maj'08 grudzień'10 maj'12
cześć kochaniutkie!
Aluśka współczuję przejść z Martynką, oby wszystko obeszło się bezboleśnie dla małej
Bodzinka - popieram dziewczyny wyskocz z domu nawet na godzinkę a już będziesz miała inne widoki na sytuację w domku
Cwietka rozumiem cię bardzo - chęć karmienia piersią swego dziecka jest normalne tylko czy nie lepiej jednak przejść na specjalne mleko dla malusi, jak nie wszystko możesz jeść to zaraz i sama się posypiesz i Ida może nie otrzymać potrzebnych witamin. nie mówię że masz nie pełnowartościowe mleko, bo wiadomo matka ma to co najlepsze tylko jeśli to dla ciebie jest takie restrykcyjne toż ty się zamęczysz a dziecko czuje twój stres. z kolei może lepiej zbadać czy to nie alergia np. na jakiś materiał, sierść czy jakiś kosmetyk? bo jeśli nie na buźce to tam gdzie się styka ciałko z ubraniem
asia i co lekarz ci zalecił z tą biegunką? masz czegoś unikać czy coś dodatkowo podawać by nie było biegunki?
ehh wczoraj tłusty czwartek, a ja żeby nie teściowa zawsze pamiętająca o swych dziatkach to bym nie zjadła żadnego pączka
jak poszłam kupować to już nigdzie nie było, a zwlokłam do tak późna, bo póki nie przeszliśmy fizjoterapeuty niczego mi się nie chciało, ale u lekarza to malusia mi się postarała - wykazała się siłą i pięknie unosiła główkę i cało badanie wyszło na ok, jest niby lekka asymetria, ale leżąc na brzuszku cały dzień
(nie mam pojęcia jak to wprowadzę w życie na razie tylko przedłużam leżenie a jak już idzie niemożliwy ryk to uspokajam i dalej odkładam) no i mamy zakaz używania leżaczka, wtedy uda się naprostować to co jest nie tak jak powinno, więc rehabilitacja nie jest potrzebna jupi!!!!hura!!!!
z tej radości spacerowałam później aż 2,5 godziny, dziś chyba powtórzę się
miłego dzionka
Aluśka współczuję przejść z Martynką, oby wszystko obeszło się bezboleśnie dla małej
Bodzinka - popieram dziewczyny wyskocz z domu nawet na godzinkę a już będziesz miała inne widoki na sytuację w domku
Cwietka rozumiem cię bardzo - chęć karmienia piersią swego dziecka jest normalne tylko czy nie lepiej jednak przejść na specjalne mleko dla malusi, jak nie wszystko możesz jeść to zaraz i sama się posypiesz i Ida może nie otrzymać potrzebnych witamin. nie mówię że masz nie pełnowartościowe mleko, bo wiadomo matka ma to co najlepsze tylko jeśli to dla ciebie jest takie restrykcyjne toż ty się zamęczysz a dziecko czuje twój stres. z kolei może lepiej zbadać czy to nie alergia np. na jakiś materiał, sierść czy jakiś kosmetyk? bo jeśli nie na buźce to tam gdzie się styka ciałko z ubraniem
asia i co lekarz ci zalecił z tą biegunką? masz czegoś unikać czy coś dodatkowo podawać by nie było biegunki?
ehh wczoraj tłusty czwartek, a ja żeby nie teściowa zawsze pamiętająca o swych dziatkach to bym nie zjadła żadnego pączka
(nie mam pojęcia jak to wprowadzę w życie na razie tylko przedłużam leżenie a jak już idzie niemożliwy ryk to uspokajam i dalej odkładam) no i mamy zakaz używania leżaczka, wtedy uda się naprostować to co jest nie tak jak powinno, więc rehabilitacja nie jest potrzebna jupi!!!!hura!!!!z tej radości spacerowałam później aż 2,5 godziny, dziś chyba powtórzę się
miłego dzionka