Salomii
Fanka BB :)
Cwietka do 45kg?????? :O :O:O to jakiej Ty jestes postury?
Asia Arlenka tez miala kupke z krwia, taka swieza i jasna, wylecialo jej troche do pieluszki, potem sie nie powtorzylo i pewnie sluzowka sie podraznila, bo kupke miala wtedy w 2 konsystencjach za jednym zamachem, ale skontaktuj sie z lekarzem bo krew to zawsze sygnal by sie poradzic specjalisty.
Sunnflower jak Ci padnie o 17 to ja przebudz kolo 20,21 na Arlene dziala przebieranie pieluchy
na poczatku jest zakrecona a potem oczka jak zlotowki
kilka razy mi tak usnela dluzej i byl problem z pieluszka :O tzn nie dala rady.
To nienormalne by dzidzius zasypial na noc o 17 wiec musicie powalczyc troszke.
Mi mala zasypia kolo 23,24 lub 1 i ostatnio budzi sie kolo 4, 5 na jedzonko znowu
dzieki temu odkrylam dzis ze kota nie ma w domu :O:O:O myslalam ze ja wpuscilam ale W ja wypuscil bo chciala wyjsc no i ja szlam spac ostatnia i nie wpuscilam. A lezac w lozku slyszalam jak sie jakies koty dra bo sie tlukly i sie cieszylam ze lilka jest w domu :/// a pewnie to ona dostala w ciry
((( a mamy taaaakaaaa pogode ze huragan to odpowiednia nazwa ://////////////////////////////////////////// buuuuuuuuuuuuuuuu
Asia Arlenka tez miala kupke z krwia, taka swieza i jasna, wylecialo jej troche do pieluszki, potem sie nie powtorzylo i pewnie sluzowka sie podraznila, bo kupke miala wtedy w 2 konsystencjach za jednym zamachem, ale skontaktuj sie z lekarzem bo krew to zawsze sygnal by sie poradzic specjalisty.
Sunnflower jak Ci padnie o 17 to ja przebudz kolo 20,21 na Arlene dziala przebieranie pieluchy
To nienormalne by dzidzius zasypial na noc o 17 wiec musicie powalczyc troszke.
Mi mala zasypia kolo 23,24 lub 1 i ostatnio budzi sie kolo 4, 5 na jedzonko znowu
Mila śpi, coś ma dzisiaj spanie, bo i przed południem - przed spacerem spała 2h, to może po tym wczorajszym szczepieniu na pneumo...