• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej mamuśki:)
widzę, że niektóre spore imprezy organizują na chrzciny. My nie mamy takich ambicji, przy Wikunii też nie.

jesteśmy w trakcie pakowania. Masakra!! niby dużo juz poszykowane, a ciagle tyle samo do spakowania... buuuu..............

Piękna pogoda, a my siedzimy na walizkach i pudłach!

asia - Adas teraz jest z mężem, bo ma tacierzyński. radzą sobie super, młody wypija odciągniety pokarm który im zostawiam. Wracam i widze ich usmiechnięte buźki:)

Ostatnia edycja:
reklama
Antylopka u mnie dużej imprezy nie planuję, ale tak po prostu wychodzi, że my+rodzice+rodzeństwo+babcia i wychodzi 17 osób, a to najbliższa rodzina.

Antylopka współczuję przeprowadzki, myśmy się przeprowadzali 2 razy i za każdym razem to było traumatyczne przeżycie
A ja dzisiaj kupiłam Zuzce balonik, taki nadmuchany helem i normalnie moje dziecko mało nie oszalało z radości, godzinę się nim bawiła i gapiła się

Antylopka u mnie dużej imprezy nie planuję, ale tak po prostu wychodzi, że my+rodzice+rodzeństwo+babcia i wychodzi 17 osób, a to najbliższa rodzina.

u nas tez rodzice, chrzestni, rodzenstwo z dziecmi, dzisdki i pradziadki to razem 22 os. takze bedzie w knajpie, tylko nie wiemy jescze kiedy ...

my dzis z Ninka zaliczylysmy fryzjera. Alicja spala chyba ze 3 godz. w dzien, obudzila sie skwaszona, zjadla i teraz przysypia na rekach. zachowanie zupelnie nie w jej stylu i martwie sie, ze to jakies chorobsko, bo cos kichamy wszyscy od rana. trzymajcie kciuki, zeby nie :)

Hej
Mój maluch też dzisiaj coś marudny.:baffled:
Widzę, że nie tylko ja się zrobiłam miętka po urodzeniu dziecka:-D! Kiedyś byłam twarda babka i prawie nic mnie nie ruszało, a teraz????

Mnie najbardziej rozczula piosenka w polskiej wersji językowej z Tarzana.
O ta: YouTube - Tarzan - You'll Be In My Heart(Polish)

Zawsze na niej uronię łezkę, o i teraz też:sorry2:.

Wszystkie piosenki z tej bajki powodują u mnie szybsze bicie serca. Głos tego faceta co je śpiewa powoduje u mnie dreszcze!

oj, dziewczyny, mnie gardło ściska nawet jak usłyszę fajną piosenkę:tak:albo na wzruszającej...reklamie:zawstydzona/y:
My dziś zaliczyliśmy wizytę u znajomych, wszystko fajnie, tylko Milcia myślała, że będzie mogła zanocować u kolegi hehe, ciekawe skąd jej to przyszło do głowy:sorry2: Maciuś całą wizytę nawet nie zapłakał, kochany:-) Milunia też się wyszalała,mam nadzieję, że szybko zaśnie:-D

my, rodzeństwo,rodzice razem 13-15 osób (bo nie wiem czy bracia zabiorą laski)

hihihi
dostałam już jedną focię z tego mojego malowania
ale nauczona doświadczeniem koleżanki :( nie wstawię na internet :)
ale sama siebie nie poznaję ;)

hehe, u sąsiada za ścianą impreza - urodziny!!! muza dudni. Na szczęście pokój dzieci dalej jest i nie słychać:-)
A sąsiad sporo młodszy od nas ale fajny.
mąż napisał sms "sto lat, sto lat życzą sąsiedzi:) a tak na marginesie to zmień muzę, bo tego się słuchać nie da:) jak masz Kazika, Strachy na lachy itp- to zapodaj. Chętnie posłuchamy, byle nie za głośno:))"
;-):-)

oo, jest ciszej :)))

witam sie i ja wieczorową porą
byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam ubranko dla siebie na chrzest... ech ten rozmiar mi sie nie podoba no ale nie mam złudzen w miesiąc bardzo nie schudne;)
zadowolona jestem bo potem w maju na komunie bedzie jak znalazł a i potem wykorzystam bo to marynarka i spódniczka

sun super pomysł z balonem, ja na razie Ale to zabawiałam m.in wiatraczkiem-bardzo lubi jak sie kręci:) chyba ja hipnotyzuje troszke;)

Bodzianka ja to bym palnęła tego Twojego ślubnego naprawde
Antylopka przyjemnego pakowania;)

reklama
A ja to w ogóle od kiedy mam dziecko to strasznie uczuciowa i wrażliwa się zrobiłam i nawet wczoraj na Epoce Lodowcowej mi się łza w oku zakręciła - to nie jest normalne - wiem.
mam to samo!! Z twardej baby się ze mnie taka płaczka zrobiła:/ A wystarczy że młody płacze po szczepieniu a ja już zaryczana jestem:/ Matko jak mnie to denerwuje...

Antylopka ale ci zazdroszcze tej przeprowadzki :) Miłego pakowania!!

Salomii bo faceci tacy właśnie niedomyślni są hehehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry